Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kb hány darab fotó reális a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb hány darab fotó reális a szertartásokról és a buliról?

Figyelt kérdés
Kreatív, beállított, trash the dress, szóval ilyesmi nincsen benne, csak a kikérés, templom, hivatal, pár csoport kép és a helyszínen a vacsora és a tánc. Nyilván többet csinálnak és válogatnak, meg van aki mindet odaadja, de úgy kb. kinek hány képe van. Hallottam meg láttam olyat hogy 500 meg 1000... nem sok az egy kicsit? Ki néz végig annyit? :D
2013. febr. 27. 10:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De miért nem ad át normális fotós nyerset? Már csak azért kérdezem, mert se engem se Pista bátyámat, se senkit nem vigasztal, hogy a fotós szemében nem tökéletes képeket kaptunk, mikor az illetőről, aki pár év múlva már nem is él csak egy kép van ahogy táncol, mert a többi a fotós szerint nem olyan jó és oda se adta.

Szóval mi a baj a nyers képekkel? Úgy nézünk ki basszus miért csak retusáltat szabad odaadni?

2013. febr. 27. 18:15
 12/14 A kérdező kommentje:
bocsánat a fotós szemében tökéletes képeket kaptunk*
2013. febr. 27. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Az utómunka nem csak a retusból áll, több munkafázis van, amelyekben a retus az utolsó, én a legritkább esetben retusálok (csak kifejezett kérésre egy-egy bőrhibát).

Én amikor fotózom, mielőtt megnyomom a gombot - már látom, hogy milyen utómunkát kap majd a kép ahhoz, hogy azt mondja el amit én el szerettem volna mondani vele, ahhoz, hogy azt lássa a szemlélő amit láttatni szerettem volna. Mivel egy esküvő nem steril környezet - bármikor elém sétálhat valaki a násznépből, vagy a vendégseregből, -, folyamatosan követni kell a környezeti változásokat és én sem vagyok hibátlan én is hibázhatok, pont ezért készül ennyi fotó, mert így ki tudom válogatni a legjobbakat, utána pedig fölösleges kiadnom azokat amelyek a szigorú minőségi szelekció során kiestek, mert utána az ügyfél feltöltögeti ide-meg oda és engem tüntet fel negatív fényben. Ami a szelekció során törlésre kerül, nem véletlenül kerül törlésre.

A nyers kép félmunka, a megrendelőnek semmi szüksége rá és szerencsére tőlem egy kivétellel nem is kérte senki. Azért bíztak meg engem, mert bíztak a szakmai tudásomban, a felszerelésemben és tudták, hogy jó kezekben vannak, amikor rám bízzák magukat.

2013. febr. 27. 18:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem!
2013. febr. 27. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!