Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Május végén vettem egy xbox...

Május végén vettem egy xbox 360 320 gb-ot. De nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, ritkán játszok vele. Inkább eladnám, csak egy reális ár érdekelne. Flashelve van és van hozzá 4 darab másolt játék 60 ezer reális?

Figyelt kérdés
80 ért vettem, van hozzá hdmi, 4 játék, 1 joy.
2012. júl. 30. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Az, hogy mennyiért vetted az nem számít.

Ha egy SLIM gépről beszélünk akkor annak az új ára 52 ezer Ft. Nos mivel a tiéd használt bár van rajta flash én 45-nél többet nem adnék érte az tuti. Annyi a reális értéke kb.

2012. júl. 30. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:
A 4 másolt játék semmit sem ér, bárki kitudja írni otthon, az 1 joy alapból jár hozzá, HDMI sem dob az árán, 55-ért vadonatúj 250 gigás slimet kapni, 320 gigás slim nem létezik, tehát ráadásul valami régi kiadás is, azért szerintem normális ember nem ad ki pénzt, de lehet valaki megvenné, mert flashelt, 50k-ért próbálnám meg
2012. júl. 30. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!