Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi a reális ár egy videósé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a reális ár egy videósért? Vidéken, Dél-Magyarországon?

Figyelt kérdés
Most keresünk, és nem tudom, mi a reális ár érte
2012. okt. 2. 14:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

mit videóz attól függ

csak a szertartást vagy a lagzit is?

későestig (mondjuk tortavágásig) vagy hajnalig?

100ezerbe volt nekünk az hogy délelőtt 10től éjjel 2ig volt videózba,és ebből kaptunk egy 60 perces videót (és persze a vágatlan végiget is)

2012. okt. 2. 14:21
 2/14 A kérdező kommentje:
mi a kikérőt, polgárit és a lagzit a menyatáncig szeretnénk, volt egy videósunk 40ért, csak át kellett tenni a lagzit, és az új időpont neki nem jó
2012. okt. 2. 14:23
 3/14 anonim ***** válasza:

nekünk 150.000 lesz,vágva másfél óra+10 perces videoklip.ez pest megyében van.másik ajánlat ez volt,"attól függ mi 30.000től 200.000ig"

szerintem 80-100ezer reális

2012. okt. 2. 14:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekünk Pest megyében 80 ezer volt. Du 4-től másnap hajnalig.
2012. okt. 2. 14:39
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Atya-gatya! Én is dél-magyarországi menyasszony vagyok, videósról még nem is érdeklődtünk, mert gondolkodtunk, hogy kell-e... De hát akkor inkább nem kell... Ennyiből veszünk egy jó kamerát és lehet vele videózni és később is meglesz ráadásul tutira az egész felvétel.

1 órácskát állítanak össze? Wow. Anyámék 80-as évekbeli lagzi videóját is tök élvezet végig nézni, pedig azt is rokonok filmezték valami kölcsönvett kamerával, de olyan jó hangulat, hogy nem azt nézed vajon milyen a kompozícó meg vágások stb..

Mondjuk én magamból indulok ki utálom, ha kameráznak, utálom, ha hallatszik a hangom, a vendégseregből is tudok egy csomó mindenkit, aki utálja meg feszélyezni, szóval, ha egy ismerős befut egy kamerával a lagzin az szerintem nekünk bőven jó lesz, máshova tutira nem akartuk volna...

Huh én ezen nem teszem túl magam, milyen drága.

Amúgy én még a fotóson akadtam ki, hogy 2000 képet elkattingat, és mondjuk ad belőle 500 darabot. Arra figyeljetek, hogy nagyon sokan ezt csinálják! Persze, meg lehet magyarázni, hogy az rengeteg retusálás lenne, meg nem ad ki olyat a kezéből, ami SZERINTE nem tökéletes, de hát mondjuk öreganyámat nem fogja vigasztalni, hogy "ó bocsi rólad két kép van összesen, mert pont nem voltál olyan képen rajta, ami a fotós szerint megfelelő.

Most voltunk esküvőn láttam a képeket, tudom, hogy nem én vagyok a főszereplő vendégként, de én emlékszem, hogy mennyit kattintgattak a fotósOK és ahhoz képest, mikor az összeset megnéztük, pl. rólunk alig volt.

Szóval én csak olyat szeretnék, aki az összes nyers képet odaadja, 20-30 év múlva milyen jó lesz, még akkor is, ha művészi szemmel tökéletes, mikor már nem is él, aki rajta van.

2012. okt. 2. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ha művészi szemmel NEM tökéletes*
2012. okt. 2. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:

első vagyok

Nem csak 1 órás,az 1 órányi videó az ami összevágva,alá zene,effketek,minden.

Mellé megkaptuk a sokórányi videót is amit délelőttől éjjel 2ig.

De 16 órányi videót nem néz végig senki (kivéve a meghatott szülőpár),ezért jó az 1 órás videó.

fotósunk is volt,80ezer,szintén fotózott egész nap, előtte nap beállitott képek,az árban benne volt egy nagy fotókönyv nekünk,2 kicsit kisebb a szülőnek,2 kicsi a két tesónak,és normál képből 150 kinyomtatva a vendégeknek amit elküldünk.A készitett 3500 képet megkaptuk dvd-n,retusált 400-at.

2012. okt. 2. 15:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen első, azt olvastam, hogy ti megkapjátok, ha nem is azt a sok órát, de szerintem a fotósokkal egyetemben van aki nem ad mást az összeállított egy órán kívül, szóval azt mindenképpen tisztázza kérdező is, meg aki még ezután választ, mert nagyon kellemetlen tud lenni utólag. :D
2012. okt. 2. 15:40
 9/14 anonim ***** válasza:

mi nálunk idén nyáron 45.000ft volt.délelött 10-től a fényképészettől hajnal 2-ig.3 órás videó plussz vágatlanul,videoklip a fényképészedésről és a lagziról

2 példányban minden

2012. okt. 2. 17:02
 10/14 A kérdező kommentje:

utolsó! kérhetnék egy elérhetőséget, honlapot esetleg?

fotósból mi is mindenképp olyat kerestünk, aki minden képet odaad.

nekünk ő lesz:

[link]

2012. okt. 2. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!