Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi a reális ár egy videósé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a reális ár egy videósért? Vidéken, Dél-Magyarországon?

Figyelt kérdés
Most keresünk, és nem tudom, mi a reális ár érte
2012. okt. 2. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Aki negyvenért videózik, az olyat is csinál. Aki meg úgy gondolja, hogy százötvenért vesz egy kamerát, és lekamerázza, az nyugodtan kérjen szívességet olyan embertől, akit szórakozni hívna meg, vagy várjon el ingyenmunkát egész nap. Csak futólag:

- minimum két ember, hogy ne home videó jellegű szar legyen az egész

- minimum merevlemezes HD kamerák, ezek bérleti díját inkább nem számolom, mert húszezer forint óránként, akinek saját van, az is minimum két profi (300+ ezer) kamerával dolgozik, ezeket meg évente cserélni kell, annyit futnak

- tárolók, tartalék akkuk se ötezer forint

- utómunka alsó hangon három egész nap

- az utómunkához használt szoftverek is több százezer forintos kategória

Aki ezt negyvenért akarja egész napra, az az agyműtétjét is bízza a kőműves haverjára.

Hogy választ is adjak a kérdésedre: ha igénytelen home videót szeretnél, oldd meg a belátásod szerint, ha viszont életed legfontosabb eseményéhez méltó anyagot és profi munkát vársz, azt Dél-Magyarországon kb. 100-200 ezer forintért kaphatod meg alsó hangon.

Más: divat lett a hülyegyerekek által átadni a teljes vágatlan anyagot. Kérdésem: KI AZ, akinek van már ilyen, és egyetlen egyszer is végignézte azt a 8 órát??

Na ugye.

Ennél milliószor többet ér 1-1,5 óra, ami izgalmas, érdekes, jó látni, és örömmel, sokszor visszanézi az ember.

A két videós, akit javasolni tudok:

[link]

[link]

2012. okt. 3. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk két videós volt! A két kamera képe pöpecül összevágva :)

A kikérőtől a kb. hajnali 3-ig voltak!

Készült egy majd 2 órás rövidített verzió és egy 3*2 órás teljes verzió!

Baráti alapon 60 eFt-ot kértek érte+

2012. okt. 3. 13:20
 13/14 A kérdező kommentje:

nem home videót kaptunk volna 40ért, ezt kikérem magamnak! vagyok annyira igényes, hogy az esküvőmre nem a szomszéd srácot hívom kézikamerával.

baráti alapon lett volna ennyi, két kamera, Full HD, és azért ennyi, mert kezdők, és kell nekik MÉG referencia! Amit láttam munkáikat, teljesen korrektek és megfelelők voltak. Lehet, hogy nem a legművészibb, meg nem a legprofibb, én ahhoz nem értek, nekem tökéletesen megfeleltek, és az a fontos, hogy a nagymamám is vissza tudja nézni, és láthassa a rokonokat, meg meg tudja mutatni a barátnőinek, nem az, hogy "mert mi 200.000-t fizettünk a videósnak és volt neki 8 hipi-szupi kamerája, és de jó lesz nekünk, hogy összevág a 12órából egyet, azt is úgy, hogy megy a zene alatt, és az Igenből is annyi van meg, hogy látszik, hogy tátogunk! De jó lesz annak, aki tud szájról olvasni!"

nekem erről ez a véleményem. nem vagyok hajlandó több 100ezret fizetni olyan munkáért, amiből a számomra megfelelő minőséget (és leírtam, nekem mi a fontos) megkapom ennek az árnak a töredékéért is

2012. okt. 3. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Látom sikerült magadra venned néhány dolgot. Biztos vagy benne, hogy neked szólt?
2012. okt. 10. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!