Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a házasságom tényleg örökké tartson? Hogy mindig szeressük egymást?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 13:13
21/26 anonim válasza:
Szerintem is túl korai 20 évesen házasodni. Én pont ennyi voltam, amikor megismertem a páromat. Ez volt 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást, van egy gyönyörű fiunk is! De esküvőre sokáig nem is gondoltunk. Idén lesz, az évfordulónkon. :)
22/26 anonim válasza:
Sztem nem baj ha 20 évesen házasodik az ember, az hogy együtt maradnak e nem attól függ hogy hány évesen megy férjhez az ember!!! de ezt látom sokan nem fogják fel...
ismerek olyat aki 18 évesen házasodott és 20 év után is boldog a kapcsolatuk, és olyat is aki 30 évesen házasodott, úgy hogy 9 éve voltak együtt, és rá 1 évre meg elváltak.
baromság hogy a házasság boldogságát korhoz kötik...
a személyiség együtt is fejlődhet!
amúgy én nyáron megyek férjhez és 22 éves vagyok. és hiszek abban hogy jó lesz a házasságom, és teszek is érte!
23/26 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet így megmondani hogy korai-e 20 évesen házasodni. Sokmindentől függ, például hogy milyen a két ember személyisége, az hogy és mennyire változik az idők során, attól is függ hogy tudtok-e együtt élni, sok házasság azért megy tönkre mert csak az esküvő után költöznek össze a párok és akkor derülnek ki dolgok, hogy miben tudnak összecsiszolódni vagy miben nem. Ha kicsit visszanyúlunk az időben és belegondolunk, a mi nagyszüleink, dédszüleink...stb körében nem nagyon fordult elő válás, ők még komolyan gondolták a "holtomiglan-holtodiglan" fogalmát. Nem menekültek el az első probléma felbukkanásakor. Manapság az a baj hogy sokan inkább homokba dugják a fejüket a problémáikkal együtt, mint hogy megbeszélnék a párjukkal. Én fontosnak tartom pl hogy ha vmi gáz van akkor addig nem fekszünk le aludni amíg ki nem beszéltük, vagy meg nem oldottuk. Ja és még valami...sokan azt vettem észre hogy néhány év házasság után érzik hogy elmúlt a szerelem és ezért azt hiszik hogy innentől vége nincs tovább, pedig a szerelem senkinél sem tart örökké. Egy idő után elmúlik és jön a helyébe egy fajta mély szeretet, csak van akinél észrevehetőbb ez az átmenet van aki észre sem veszi...Lényeg hogy szerintem akármilyen változás van ami nem a megszokott, vagy olyan ami zavar, beszéljétek meg és mindig a megoldásokon gondolkodjatok ne a menekülési terven. Legyetek sokáig boldogok! (örökké)!:)
24/26 anonim válasza:
Ezt nem merném állítani, hogy korai, én most múltam 29 tíz éve vagyunk együtt a férjemmel. 19 évesen három hónap után összeköltöztünk ( én másik városból) két év után eljegyzés, majd házasság idén leszünk 5 éves házasok, két éves gyerekkel. A lényeg, hogy mindig harmonikus maradjon a kapcsolat, nem mondom hogy sose lesznek viták, veszekedések, de ha nem volnának unalmas is lenne az élet. Türelem, odaadás, figyelem, szeretet, szex. Sok boldogságot!
25/26 eggyik válasza:
Örökké nem fog tartani csak a sírig.
Élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon!
26/26 anonim válasza:
Ha még nem tudod a kérdéseidre a választ, akkor ne menj férjhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!