Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a házasságom tényleg örökké tartson? Hogy mindig szeressük egymást?
pl azzal, h nem 20 évesen mész férjhez. ennyi idősen még az embernek alakul a személyisége, nem biztos, h megalapozott döntést hoz.
persze ezt majd később látod be, most még nagy a mellényed, hiszel az örökké tartó szerelemben, mint minden más hozzád hasonló korú lány.
el nem hinnéd az egyetemen hány csoporttársnőm mondta, h az aktuális barátjával tuti együtt maradnak egy életre, ez a kapcsolat már be van betonozva. na, azóta mindnek új párja van.
sőt, olyan is ismerek, aki 25 évesen ment férjhez, aztán pár évvel később elvált.
vannak üdítő kivételek, de nagyon nagy érzelmi és értelmi intelligenciával kell rendelkezni, h sikerüljön.
Legyél süket,vak és néma! :)
Mosolyogj sokat és az örök érvényű mondás:
Kurv@ az ágyban,szakácsnő a konyhában és úrinő társaságban...
Kb ennyi dióhéjban :)
Nagyon ritka manapság, hogy valaki 20 évesen férjhez megy és még 30 évesen is együtt vannak. Ezt elhalasztanám kb. 10 évvel, és még akkor sincs garancia.
Amúgy szerintem a hosszú házasság titka a hasonló osztályból való származás, hasonló műveltség, előbbiekből következően a hasonló értékrend és a sok-sok közös élmény. (nem a TV-zésre gondolok :-)
Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy 20 évesen megy férjhez. Vannak érett, felnőtt módjára gondolkodó 20 évesek is, bár az tény, hogy nem sokan..sőt, egyre kevesebben. Én simán férjhez mentem volna 20 évesen a páromhoz, ha olyan lett volna az élethelyzetünk. Értem ez alatt azt, hogy ha tanulás mellett el tudtuk volna tartani magunkat. De mivel nem így volt, így vártunk 6 évet, és most fogunk összeházasodni.
A kérdésre a választ nem tudom..majd visszajövök úgy 60-70 év múlva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!