Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogy a házasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a házasságom tényleg örökké tartson? Hogy mindig szeressük egymást?

Figyelt kérdés

2013. febr. 16. 13:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%

pl azzal, h nem 20 évesen mész férjhez. ennyi idősen még az embernek alakul a személyisége, nem biztos, h megalapozott döntést hoz.

persze ezt majd később látod be, most még nagy a mellényed, hiszel az örökké tartó szerelemben, mint minden más hozzád hasonló korú lány.

el nem hinnéd az egyetemen hány csoporttársnőm mondta, h az aktuális barátjával tuti együtt maradnak egy életre, ez a kapcsolat már be van betonozva. na, azóta mindnek új párja van.

sőt, olyan is ismerek, aki 25 évesen ment férjhez, aztán pár évvel később elvált.

vannak üdítő kivételek, de nagyon nagy érzelmi és értelmi intelligenciával kell rendelkezni, h sikerüljön.

2013. febr. 16. 15:34
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

Legyél süket,vak és néma! :)

Mosolyogj sokat és az örök érvényű mondás:

Kurv@ az ágyban,szakácsnő a konyhában és úrinő társaságban...

Kb ennyi dióhéjban :)

2013. febr. 16. 16:22
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Ha valaki már nem akar tovább veled lenni, akkor azzal tehetsz bármit, kinyalhatod a fenekét, akkor is el fog válni. Ez sosem egy emberen múlik. Lehet közhelyeket sorolni, hogy főzzél rá, szolgáld ki, éreztesd, hogy szereted, csempéssz újdonságokat a szexbe, stb. De ha a párodnál elmúlik a szerelem és ő maga nem akarja újra fellobbantani a lángot, hanem egyszerűen úgy dönt, hogy könnyebb lesz továbblépni, akkor ha belegebedsz sem marad veled.
2013. febr. 16. 16:43
 14/26 anonim ***** válasza:
50%
Ne házasodj 20 évesen.
2013. febr. 16. 16:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kulcsszó a kölcsönös tisztelet. Amikor ez ellen valaki tesz bármelyik fél, onnantól jönnek a problémák. Jön az anyázás és társai. Örök sebek, amik mindig fel lesznek hánytorgatva. Ha a tisztelet megmarad, akkor minden problémát szépen meg lehet beszélni, közösen megoldani. Az emberek elfelejtik egymást tisztelni és ez örökre rányomja a bélyegét a kapcsolatra. A tisztelet elmaradásával a szeretet is lanyhul.
2013. febr. 17. 12:33
 16/26 anonim ***** válasza:
19%
Minél később házasodsz, annál valószínűbb, hogy örökké tart. Például ha 20 évesen férjhez mész, sokkal nagyobb esély van arra hogy majd elváltok, mintha 85 évesen mennél férjhez.
2013. febr. 17. 15:02
 17/26 sz_sz válasza:
45%

Nagyon ritka manapság, hogy valaki 20 évesen férjhez megy és még 30 évesen is együtt vannak. Ezt elhalasztanám kb. 10 évvel, és még akkor sincs garancia.

Amúgy szerintem a hosszú házasság titka a hasonló osztályból való származás, hasonló műveltség, előbbiekből következően a hasonló értékrend és a sok-sok közös élmény. (nem a TV-zésre gondolok :-)

2013. febr. 17. 15:21
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy 20 évesen megy férjhez. Vannak érett, felnőtt módjára gondolkodó 20 évesek is, bár az tény, hogy nem sokan..sőt, egyre kevesebben. Én simán férjhez mentem volna 20 évesen a páromhoz, ha olyan lett volna az élethelyzetünk. Értem ez alatt azt, hogy ha tanulás mellett el tudtuk volna tartani magunkat. De mivel nem így volt, így vártunk 6 évet, és most fogunk összeházasodni.

A kérdésre a választ nem tudom..majd visszajövök úgy 60-70 év múlva. :)

2013. febr. 18. 08:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az őszinteség az egyik legfontosabb egy kapcsolatban. Hiszen, ha tudtok a problémákról csak akkor tudjátok őket megoldani közösen! Fontos még a jókedv, a közös életszemlélet, az élmények, amik összekovácsolnak és összekötnek benneteket. És a kompromisszum képesség, mert egy kapcsolat szerintem tele van velük, nem szabad önzőnek lenni. Én hiszek abban, hogy már 20 évesen is megtalálhatja valaki az igazit. Hajrá, sok boldogságot :)
2013. febr. 18. 12:26
 20/26 anonim válasza:
100%
Igaza volt annak,aki a tiszteletröl beszélt.Ha az nincs,tényleg veszlik az egész.A kölcsönös egymás iránti tisztelet és öszinteség a legfontosabb.Remélem neked sikerül:)
2013. febr. 18. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!