Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » XXL-es ruhát honnan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XXL-es ruhát honnan?

Figyelt kérdés

Van értelme extra méretű menyasszonyoknak bemenni egy-egy szalonba, vagy csak csalódás lesz a vége?

Minden megoldás érdekel!

2013. febr. 7. 15:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló mérettel rendelkezek (100-105 kg közt vagyok), 54-56-os ruha kell elvileg. Én a pécsi wedding expon próbáltam egy ruhát, ami jó volt, pedig nem készültem próbára, a szalonosok, meg pláne nem és mégis volt náluk nagy ruha. :)

Amúgy én varratom, kb. 60.000-be fog kerülni anyaggal együtt, de ennek ellenére tervezek elmenni próbálni is, hogy lássak 1-2 kész darabot magamon. Pár szalontól már érdeklődtem és vannak, akik tartanak készen ekkora ruhát.

Szerintem telefonálj rájuk és kérdezd meg...akkor nem kell személyesen kilincselni, tudod egyből, hogy hova van értelme bemenni.

Amúgy, aki 55-56 kilóból fogyózgat annak egészségére. mindenki azt csinál, amit akar. Én világéletembe nagydarab voltam, miért pont az esküvőnkön lennék más?

24N

2013. febr. 7. 20:50
 12/17 anonim válasza:
100%

Szia

Nem tudom hogy újat akarsz-e?!

De ha jó a használt is akkor nézz szét apródon. Én ott vettem az enyémet és nagyon klassz egyedi!

2013. febr. 7. 21:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem találhatsz sima menyasszonyi ruha szalonban is. Nézz szét! :) :)
2013. febr. 7. 22:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es! Ha megmondod a módszert, hogy néhány hónap alatt hogyan fogyjon valaki 50-52-es méretről mondjuk 38-40-esra (amilyen a legtöbb ruha), akkor megesküszöm rá, hogy végigcsinálom, te meg milliomos leszel.

Nem tudom, mennyire vagy tisztában a ruhaüzletek kínálatával, de már az is kínlódik nagyon sokszor, aki 75-85 kiló.

Úgyhogy köszi az ötletet és a megértést, sokat segítettél.

2013. febr. 8. 08:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy bunkó voltam,de nem az volt a cél. Az egészségednek se tesz jót. Persze,gyorsan nem szabad lefogyni,mert az is káros. Mindegy,sok boldogságot!
2013. febr. 8. 09:12
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem voltál bunkó, de valljuk be, az ötleted nem reális. Bármennyire is igyekszem "formába lendülni", nem tudok 50 kilótól megszabadulni fél év alatt. Még zsírleszívással se :D

Úgyhogy tényleg köszönöm, hogy ismeretlenül is foglalkozol az egészségemmel, de jelenleg egy más jellegű problémára keresem a megoldást.

2013. febr. 8. 09:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is annyi voltam,mint te mikor férjhez mentem. 1 szalnoba mentem be...2 sornyi ruha volt csak az én méretemben...a nagy bőségben alig tudtam dönteni :D pedig nagyon féltem, hogy hol kapok majd a méretemben ruhát, de mondom, egyáltalán nem volt probléma. Veresegyházi (Pest megye) Kati szalonból volt a ruhám. Ott rengeteg van a te...illetve a mi méretünkben. Ja, és fogyózni sem fogyóztam 1 percig sem a nagy nap előtt........ :D
2013. febr. 8. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!