Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » XXL-es ruhát honnan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XXL-es ruhát honnan?

Figyelt kérdés

Van értelme extra méretű menyasszonyoknak bemenni egy-egy szalonba, vagy csak csalódás lesz a vége?

Minden megoldás érdekel!

2013. febr. 7. 15:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Vannak erre specializálódott szalonok.

Én 90 kg-osan mentem férjhez, és simán tudtam több szép ruha közül is válogatni, semmilyen kompromisszumot nem kötöttem az alkatom miatt (nyilván nem vállpánt nélküli minit választottam, azért van önkritikám).

2013. febr. 7. 15:26
 2/17 anonim ***** válasza:

Itt nézz körül:

[link]

2013. febr. 7. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:

vannak külön ilyen szalonok, de mondjuk az sem mindegy, hogy kínai XXL-es méret vagy, vagy mondjuk 100Kg felett. Én kínai méretezésben 3XL-est hordok (néha az is kicsi) a 160/75 méreteimmel, ezért kérdezem, hogy nálad mit jelent az XXL.

Amúgy érdemesebb szerintem varratni, mert kijön a kölcsönzési árból, utána el is tudod adni

2013. febr. 7. 15:40
 4/17 A kérdező kommentje:

a "magyaros" xxxl-t (102 kg).

jó varrónőt tudsz esetleg ajánlani?

2013. febr. 7. 15:43
 5/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt szerintem nagyon sok tényleg nagy méretű ruha van.

2013. febr. 7. 16:52
 6/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sok helyett sok nagyon szépet akartam írni. :D
2013. febr. 7. 16:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Vagy angol ebay. Az angol nők nagyon nagyok és nagyon szeretnek öltözködni, szóval 20-as angol méretben is van mindenféle miniszoknya stb. Menyasszonyi ruhák is gyönyörűek vannak nagy méretben és sok!
2013. febr. 7. 16:58
 8/17 anonim ***** válasza:
Egybe sem mentem be, csak megérdeklődtem, hogy 100-150 ezernél kezdődik egy 54-es méretű ruha. A tidebuy.com-ról rendeltem, és vámmal együtt került 38 ezerbe. 34 ezerért adtam el utána a Teszveszen első felrakásra.
2013. febr. 7. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem sértésből, de lehet, hogy addig fogyózni kéne, nem? Más az 55-60 kilóját is fogyóztatja a nagy napra.
2013. febr. 7. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó másnak meg nem arról szól az esküvő.
2013. febr. 7. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!