Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vásárolt már valaki menyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tímea33 kérdése:

Vásárolt már valaki menyasszonyi ruhát a tidebuy.com-ról? Vélemény?

Figyelt kérdés
Tényleg azt a ruhát küldik ami a képen van, vagy annak egy gyengébb utánzatát (ami ugyan nagyon hasonlít, de mégsem olyan szép)?
2013. jan. 31. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ott vettem a menyasszonyi ruhám. Azt küldték, ami a képen is volt. Csak mi mértük le rosszul azt a típusú magasságot, amit kértek, ezért hosszabb lett a ruha. Érdemes a már meglévő cipőben varrónővel levetetni a méretet.
2013. jan. 31. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
2013. jan. 31. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Nem azt a ruhát küldik, ami a képen van (akármit is állítanak itt egyesek).

A tidebuy egy olyan oldal, ami híres tervezők képeit használja fel olcsó reprodukciók eladására. A ruháik Kínában készülnek, az esetek 99.9%-ában a kapott végeredmény távolról sem hasonlít az eredetire. AKi nem ért a varráshoz, anyagokhoz, vagy nincsenek nagy igényei, az többnyire elégedett szokott velük lenni. Linkelek pár oldalt, ahol a menyasszonyok elégedettek, holott szemmel látható, hogy egy förtelmes hamisítványt kaptak, és olyat is, ahol elégedetlenek.

Itt pl. elégedett az illető hölgy a Maggie Sottero modell másolatával (holott egyértelműen látszik a rossz minőségű anyag, hanyag varrás (főleg mellrész), eltérő szabás, és a gagyi hímzés...):

[link]

[link] - itt is elégedett a hölgyemény, én mondjuk szavakat nem találok a küldött ruha kinézetére! Felháborítóan fest.

Itt egy negatív vélemény, gondolom nem kell magyaráznom, miért:

[link]

Itt is fel vannak háborodva a menyasszonyok: [link]

Itt egy újabb elégedett menyasszony, bár bizonyára látás nélkül születhetett szegény, ha ezzel megelégszik:

[link]

Még sorolhatnám. Fogalmazzunk úgy, hogy az onnan kapott ruha semmi esetre sem fog hasonlítani a képre anyagában, kidolgozottságában, és a széptől és igényestől is elég távol fog állni.

2013. jan. 31. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Anyagok: Kb. mint az olcsó organza függöny, az a gyűrődős nagoyn fényes, nagyon műanyag

Aztán az a másik anyag, amit bélésnek használnak jobb helyeken

A díszítés a legdurvább, hogy ezeken a kis képeken annyira nem is látszik, de olyan flittereket varrnak a ruhára az igényes hímzés helyett, amik utoljára tizenéves koromban tetszettek, mikor diszkózni mentem.

Én rendeltem. Jelmezbálra jó lett volna, ahogy kinéz, de még oda se nagyon, mert semmi tartása nincs az anyagoknak, csak úgy lóg és ronda. Á, az ellenségemnek sem kívánom.

És nem veszik vissza.

2013. jan. 31. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megmentettetek :) Már majdnem beleugrottam
2013. febr. 1. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Te komolyan jó vételnek neveznéd a linkelteket?

Ha annyira büszke vagy a sajátodra, miért nem osztod meg velünk az eredeti képet és azt, amit kaptál?

2013. febr. 1. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Közben törölték a választ, akitől kérdeztem...
2013. febr. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!