Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki már nem volt szerelmes az esküvőjén? Milyen volt? Ugyanolyan szép és jó, mintha szerelmesek lettetek volna?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 13:24
11/40 anonim válasza:
Ja, hogy én vagyok a rossz már megint? Tudom, nektek csak a külsőségesek fontosak, anyu, apu, ház, gyerekek, kutya.. :)
13/40 anonim válasza:
Más értékeket tartunk fontosnak, ennyi.
14/40 anonim válasza:
Hát ha szerinted a család, mint anyu, apu, gyerekek, kutya, pusztán "külsőség", akkor szerintem nincs is értelme tovább beszélgetni erről.
15/40 anonim válasza:
Egyébként kijelenteni, hogy mi a jó, amikor sose volt igazán szerelmes, az is igazán érdekes.. :)
16/40 anonim válasza:
Ti aput kerestek, akinek lehet szülni, én meg egy férfit, akinek aztán szívesen szülök.
17/40 anonim válasza:
Voltam már igazán szerelmes és most is az vagyok! Ettől függetlenül nem értek veled egyet és továbbra is tartom magam amellett, amiket írtam.
Szerelmes vagyok, és szeretnék a páromtól majd sok sok gyereket. Felépítünk egy szép házat közösen, felneveljük a gyerekeinket, lesz majd egy gyönyörű vizslánk.
Neked ez mind külsőség, így aztán érthető ha neked a szerelem fontos...így aztán soha nem kell lehorgonyoznod senki mellett. Elmúlik és továbbállsz. Hiszen neked a család nem fontos, csak külsőség.
81%os voltam
18/40 anonim válasza:
Szerinted én adok a külsőségekre? A társadalmi elvárás: család, ház, kutya. Ha az emberek véleménye számítana, én is ezekre törekednék!
20/40 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!