Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ékszert keresek, ti hol vettétek?
Nincs még meg a kiegészítő a ruhámhoz. Egyenes vonalú a mellrészen a ruhám és csipke bolerom van hozzá. Törtfehér színű. Ti hol vásároltatok kiegészítőket? Szolid, nem nagy ékszert szeretnék, lehetőleg nem sárga arany színben, mert nem megy a stílusunkhoz. Max. 5-6 ezer forintig. A vaterát végignéztem, de nem ájultam el a kínálattól. Ismertek olyan helyet, ahol szépeket lehet kapni, esetleg internetről rendelni?
Nektek milyen volt? (Képeknek is örülnék, ha van kedvetek megosztani velem, velünk! :)
Avonban találtam nagyonszépet,2ezerért,nyalkánc és fülbevaló.
És ráadásul nikkelmentesek,nikkelallergiával én csak ilyet hordhatok vagy aranyat,de egy alkalomért nem akartam aranyat venni,nem hordok nyakláncot,csak a gyűrűm.
Nézz körül a kézműves ékszerek közt is, gyönyörű és egyedi darabok vannak! Nekem is kézműves handmade ékszerem lesz a tavaszi esküvőmön:)
Meskán vagy Breslon esetleg Facebook-on keresgélj.
Kedves kérdező!
Ha esetleg ékszerboltban kitisztíttatnád a "régi" darabot (pár száz forintért jobb helyeken megcsinálják), akkor sem lenne viselhető? Legalább meglenne a "valami régi"! :) Esetleg ajánlják a szódabikarbónás tisztítást, ha nem szeretnél erre szánni. Egyébként én a Vaterán vettem 3000 forintért a nyakláncot és fülbevalót, Swarovski köves mindkettő. Direkt úgy választottam, hogy a menya és menyecskeruhához is passzoljon. A Swarovski bizsuk között is vannak elegáns, olcsó, nem hivalkodó darabok. Ha megtaláltad a megfelelőt, várjuk a képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!