Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vettetek fűzőt a menyasszonyi ruha alá?
Figyelt kérdés
Esetleg webáruház amit jó szívvel ajánlanátok? Alakformálósat szeretnék, de azért szép is legyen.2012. jan. 30. 18:14
2/11 A kérdező kommentje:
Mint írtam, egy kis alakformálásra lenne szükségem, és azért is, hogy biztosan tartsa a melleimet.
2012. jan. 30. 18:27
3/11 anonim válasza:
Na amit ne higgy el senkinek: hogy a műanyagos fűző formálja az alakot.
Ha alakformálásra kell fűző CSAK az ACÉLMEREVÍTŐS a jó.
Maximálisan tudom ajánlani a
corset4you.com
extil.hu (ez teljesen magyar gyártmány, méretre is készítenek)
corsets-uk.com
fairygothmother.com
axfords.com
vollers-corsets.com
rdlf.de
puimond.com oldalakat.
5/11 anonim válasza:
nA, amit a 3. linkelt, azok pl. a tipikus, semmire nem jó, műanyagos, gagyi, kínai fűzőutánzatok...
7/11 anonim válasza:
Én anno Sariana-t vettem, biztos találsz a városodban olyan fehérnemű üzletet ahol árulják ezt a márkát. Nagyon megvoltam vele elégedve.Mondjuk ez míder nem fűző, de szerintem jobb mint a fűző.
8/11 A kérdező kommentje:
Biztosan nagyon jó minőségűek az acél merevítős fűzők, de egy alkalom miatt nem adnék ezekért 20e ft-ot. Főleg, hogy a ruhám volt 25...
A fűző meg a míder között mi a különbség? Annyi, hogy a csípőt is takarja?
Azt el is felejtettem írni, hogy pánt nélküli kellene.
2012. jan. 31. 15:58
10/11 A kérdező kommentje:
Vaterán. A méretmre készítette egy magyar varrónő. Abronccsal, fátyollal, kesztyűvel.
2012. jan. 31. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!