Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Válaszolnátok nekem ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok nekem ezzel a ruhával kapcsolatban? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Beleszerettem ebbe a ruhába:)

Szerintetek egy kis esküvőn is felvehető lenne?

Templomba (ha igen) milyen dolog lenne illő hozzá, ami eltakarja a vállamat?

Egyáltalán megy egy ilyen alakhoz? (170 cm vagyok 62 kg, szerencsés alkatom van, homokóra, de azért ott van az a pár kg plusz. Csípő tájékon érzem, hogy lehetne keskenyebb, (és látom, hogy a ruha pont ott aszimmetrikus, ez ront az összképen?), illetve a másik, hogy C kosaras melltartót hordok, nem csúszna le a ruha (Pánt nélküli ruhát inkább kisebb vagy nagyobb mellre választ az ember?)

Eddig még csak hasonlókat sem néztem, de ahogy ezt megláttam, nagyon megtetszett, ezért most nem tudom.

2013. febr. 1. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, azóta más is írt, a 8-as és 10-es vagyok.
2013. febr. 1. 18:21
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem:)
2013. febr. 1. 18:36
 13/20 A kérdező kommentje:

Találtam is még egy hasonlót az oldalon, már csak reménykednem kell, hogy nem kerül egy kisebb vagyonba a kölcsönzés, és hogy jól áll:)

Ja, és hogy a párom még az után is el akar venni, hogy el akarok költeni egy kisebb vagyont XD

Köszönöm még egyszer, hogy írtatok:)

2013. febr. 1. 18:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatod, melyik tetszik? Egyébként a kölcsönzés 130-140 ezer körül mozog, de van drágább is.
2013. febr. 1. 18:59
 15/20 A kérdező kommentje:

Ez a másik, amit találtam.

[link]

2013. febr. 1. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csinos ez is :)
2013. febr. 1. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
nagyon csini amit linkeltél, kérdező :) de ha tényleg 130-140E, akkor szerintem érdemes lenne megkérdezni egy varrónőt, mert ennyiből akárt meg is varrathatod, és az a tiéd marad, vagy eladod utána! :)
2013. febr. 1. 19:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép! :)
2013. febr. 1. 19:22
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

Ennyiből, jó minőségű anyagból nem jön ki ez a ruha.

Egyrészt drága a szabásminta megterveztetése (több 10.000), másrészt a felsőrész selyemszatén, az alsórész pedig chiffon és organza, ráadásul 10-20 méter is elkellhet belőle. És akkor még nem beszéltünk a kézzel készített virágdíszről, a kölcsönzéskor (jó esetben) hozzájáró abroncsról (ugye így azt is meg kell venni pluszba, vagy megvarratni).

130-ból ki lehet hozni a varrását természetesen, és ezután eladni, de ennél olcsóbban nehezen.

Szóval természetesen jó ötlet a varratás, de ha nem spórol az ember a minőségen, akkor ugyanezzel az árral kell kb. számolnia, mint a kölcsönzéskor. Az viszont igaz, hogy remek áron tovább lehet adni.

2013. febr. 1. 21:11
 20/20 anonim válasza:

esküvőre?

A legjobb választás!

Egyszerűen meseszép, csak 1 bajom van vele. Külföldről jön. Jobb elmenni egy ruhaboltba, és inkább venni, bérelni, vagy egyedit varratni. Postán jött csomaggal csak a gond van. Nem bízom az ilyen oldalakban! Főleg, ha külföldről jön!

lehet méret a baja, lehet élőben tök máshogy fog kinézni stbstbstb.... ezernyi baja lehet.

De a ruha tényleg szép esküvőre! :-)

2013. febr. 7. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!