Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bölcsivel kapcsolatban válaszo...

Bölcsivel kapcsolatban válaszolnátok, semmi infóm nincs?

Figyelt kérdés
Babám idén júliusban lesz 1 éves. Sajnos,előtte nem volt bejelentett munkahelyem,azaz ezt akkor tudtam meg mikor terhes lettem. Mindenki azt tanácsolja,h júliusban menjek el dolgozni,de nem szívesen adom bölcsibe a kicsimet. Egyáltalán milyen feltételekkel adhatnám be,mikor kell beiratni?Felveszik ha még nincs munkahelyem?
2013. jan. 27. 08:59
 1/7 Jégtánc ***** válasza:
Általában csak akkor veszik be ha van munkád.Ördögi kör....
2013. jan. 27. 09:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,igen az!:-/
2013. jan. 27. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Èrvènyes munkàltatòi igazolàs kell, legalàbb is itt nàlunk.
2013. jan. 27. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is a munkahelytől szándéknyilatkozat kell, hogy x időponttól visszavesz, illetve foglalkoztatni fog...
2013. jan. 27. 10:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mi van akkor ha pl. hirtelen lesz állásom,mondjuk év végén decemberben? Olyan létezik,h beíratom és egy hét múlva kezdhet is járni? Vagy mindig szeptembertől van kezdés és nem lehet csatlakozni év közben. Egyébként korhatár van?
2013. jan. 27. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs korhatàr, de nem minden csettintèsre jön. Be kell szokatni, ez nàlunk 3 nap volt, màsnàl 2 hèt. Ha nincs munkàd, nem veszik fel, ez valahol jogos egyèbkènt.
2013. jan. 27. 13:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,igen megértem.
2013. jan. 27. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!