Házas vagy tartós kapcsolatban élő nők! Válaszolnátok erre a kérdésre?
Figyelt kérdés
Nekem nincs kapcsolatom, barátnőm viszont több éve kapcsolatban él. És beszélgettünk a higiéniáról, meg a gépi mosásról stb, a lényeg az, hogy kiderült hogy a párjának kakis az alsóneműje, és hiába hogy tiszta, ápolt férfi, de előfordul h kakis, és mosásnál barátnőm látja. Engem ez ledöbbentett mert pl. nekem sosem olyan, mondjuk jó én nő vagyok :D Mondtam barátnőmnek h ez fura, hogyha kitörli akkor mégis miért olyan utána? :D Erre azt mondta minden férfinak kakis az alsóneműje, és a nők ezt természetesnek veszik. Igaz ez? Már komolyan érdekel :D:S2013. jan. 27. 15:21
2/25 anonim válasza:
Nem. öt éve élek a párommal, de még nem találkoztam nála ilyennel.
3/25 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor végülis szimpla igénytelenségnek tudható be... nekem még hosszabb kapcsolatom nem volt, így e téren nem vagyok jártas, de érdekelt már az igazság :D:)
2013. jan. 27. 15:25
4/25 anonim válasza:
Nem olyan egyszerű a dolog. Ha erősen szőrös a férfi, a feneke is az. Akkor bizony nem elég csak papírral kitörölni, gondoskodni kell nedves törlőről, és azt is használni. (ezt finoman a férfi tudtára adni) Én nő létemre is használom, úgy érzem komfortosan magam.
5/25 anonim válasza:
:-)
" minden férfinak kakis az alsóneműje" - a férfiak és nők feneke tök egyforma, ugyanolyan pózban és módon kakilnak. ha jól és elegendő mennyiségben használják a wc papírt, akkor nem marad kakis, ahogy a nőké sem.
6/25 anonim válasza:
Jó ideje élek párkapcsolatban eddig még nem találkoztam ezzel a jelenséggel. Amúgy, ha jól tudom féknyomnak mondják.^^'
A barátnőd rosszul tudja ez nem természetes, s nem is kéne annak venni!
7/25 A kérdező kommentje:
Igen, de pl. némelyik férfi azért többet is eszik, és... sokat szellent, vagy esetleg izzadékonyabb mint egy nő, és így... na...értitek :S:D Meg ez is igaz végülis h szőrösebb a fenekük... :D
2013. jan. 27. 15:33
8/25 A kérdező kommentje:
6-os: vonalkódnak is hívják :D:D
2013. jan. 27. 15:33
9/25 anonim válasza:
Kaki után alap lenne, hogy megmosakszik, és akkor nem maradhat kakis az alsónemű. ha olyan helyen van, hogy nem tud mosakodni, akkor sokkal alaposabban kell törölközni, és esetleg nedves papírtörlőt hordani magával. Nem szokott viszketni a segge?
10/25 anonim válasza:
És azt együtt mossa a barátnőd a többi ruhával???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!