Házas vagy tartós kapcsolatban élő nők! Válaszolnátok erre a kérdésre?
Figyelt kérdés
Nekem nincs kapcsolatom, barátnőm viszont több éve kapcsolatban él. És beszélgettünk a higiéniáról, meg a gépi mosásról stb, a lényeg az, hogy kiderült hogy a párjának kakis az alsóneműje, és hiába hogy tiszta, ápolt férfi, de előfordul h kakis, és mosásnál barátnőm látja. Engem ez ledöbbentett mert pl. nekem sosem olyan, mondjuk jó én nő vagyok :D Mondtam barátnőmnek h ez fura, hogyha kitörli akkor mégis miért olyan utána? :D Erre azt mondta minden férfinak kakis az alsóneműje, és a nők ezt természetesnek veszik. Igaz ez? Már komolyan érdekel :D:S2013. jan. 27. 15:21
11/25 anonim válasza:
Az én páromnak sem volt még olyan sosem. Ha rendszeresen és nagyon olyanok az alsónadrágjai, akkor azért gondok vannak ott a higiéniával, nem kicsit...
12/25 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy mossa a barátnőm, meg mit tesz, de nekem ez a kijelentése volt fura, hogy dehát minden férfinek kakis...!
2013. jan. 27. 15:38
13/25 anonim válasza:
A férjemmel alsóival előfordul ilyesmi. Mondta is nekem valamelyik nap, hogy borotváljam meg a fenekét. De őszintén: ha elkezd ott nőni a szőr, akkor folyamatosan bökni fogja, meg irritálni az ottani vékonyabb, érzékenyebb bőrt, szóval nemet mondtam. Ez van, még nem tudtam mit kitalálni. Egyébként meg nem mosom együtt a saját dolgaimmal, mert ő sötéteket használ, én meg fehéreket. Ámbátor, azt hiszem, egyremegy, hogy pisi, izzadság, egyéb testnedv van-e az alsóneműn, vagy a "kondenzcsík": mindnek elkél a jó kis forró vizes mosás.
14/25 anonim válasza:
neki mindig csak vonalkódos pasijai voltak...:)
15/25 anonim válasza:
A barátnőd kicsit félre van informálódva!
16/25 anonim válasza:
Az én párommal is előfordult már, kétszer a hat év alatt. Ő is nagyon szőrös. Nem csináltam ügyet belőle, jót röhögtünk. Előfordult már velem is ilyen. Sőt, szerintem mindenkivel előfordult már.
17/25 anonim válasza:
aki ezt normálisnak veszi, azzal baj van. nálunk alap, hogy kaksi után megtöröljük babaseggtörlővel, így egyikünknek sincs féknyoma.
szökőévben egyszer elnézhető az ilyesmi, de rendszeresen nem. nálam az ápoltságba beletartozik az is, h erre figyeljen az ember.
18/25 A kérdező kommentje:
Igen, én sem tartom normálisnak, ezért is lepett meg hogy ez természetes volna? Nem azt mondom, előfordulhat hogy valaki benyal egy vírust és napokig megy a hasa folyamatosan, és olyankor nyomot hagy, bárhogy is kitörli, de a rendszeres vonalkód szerintem gusztustalan és kiábrándító. Babafenéktörlőt én nem használok, ha volna párom tőle sem várnám el, de az alapvető tisztálkodás, igényesség azért alap... csak fura mert barátnőm pasija igényesnek tűnik, és ledöbbentem hogy hát 2-3 naponta kakis a gatyája elég durván.
2013. jan. 27. 16:03
19/25 anonim válasza:
6-os vagyok most, h írod így is hívják.^^'
"csak fura mert barátnőm pasija igényesnek tűnik"
Elhiszem, h ledöbbentél, meg az, h annak tűnik, az meg csak a látszat. Az meg nem minden.
20/25 A kérdező kommentje:
Persze, de akkor vajon hány igényes férfinak kakis? :S
És egyébként ki szavazgat le itt mindenkit??? A kérdést én írtam ki, nekem meg minden válasz hasznos volt! Aki lepontozza mások véleményét, akkor indokolja meg hogy miért...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. jan. 27. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!