Netbookhoz értők, válaszolnátok, vagy tudtok saját tapasztalatot mondani? / játékkal kapcsolatban/
Vettem egy netbookot. Ma tesztelgetem, gondoltam kipróbálom játékkal mit tud, bár nem játszani lesz. Feltettem a stalkert és a far cry 1 et. Tudom egyik sem mai játék de azért nem csúnya. 1360x768 felbontáson high beállításon, a fc1 veryhigh on akadásmentesen, tökéletesen fut. Nagyobb gépigényűvel nem teszteltem, ennyivel is elleszek néha (nem vagyok nagy játékos kb 10 éves asztali helyett vettem mert behalt) Am, amd 450, ati 6320hd, 8gb ddr3
kérdés az, hogy szerintetek mi az a max játék ami már megizzasztaná?
Illetve ha játszok ezzel mittomén 2-3 órát mennyire terheli le a procit stb?
Egyébként szerintem úgy jársz a legjobban,ha kipróbálod.
Tudom macera letölteni,meg lehet zsákbamacska,de így csak nagyvonalakban tudunk tippeket adni.
ha értesz hozzá, az is elég ha leírod kb mit bír. Az asztali egy amd 2,4 egy magos proci, 512ddr és egy gf 6600 256mb volt. Azt a szintet biztosan hozza a játékból itélve.
De asztali viszonylatban nem tudom mit tud a proci. Ahogy a régi gépemből is látszik rég nem foglalkoztam a tech adatokkal fejlesztésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!