Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez így reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így reális számolás a költségekre?

Figyelt kérdés

Az esküvőnkön velünk együtt 63-an lesznek (ha mindenki eljön). Először polgári esküvő lesz, aztán templomi, utána pedig egy étteremben fogunk vacsorázni, max 2-3 órát.

Amiket számoltam:

- polgári esküvő költsége: 22 ezer Ft

- templomi esküvő költsége: 25 ezer Ft

- csokor, virágdíszek: 15 ezer Ft

- smink, fodrász (próbasminkkel+próbafrizurával): 10 ezer Ft

- fotós: 30 ezer Ft (ismerősünk profi fotós)

- videós: 60 ezer Ft

- menyasszonyi ruha bérlés: 50 ezer Ft

- vőlegény öltönye: 30 ezer Ft (azt mondja, jó neki a régi, de majd rábeszélem)

- menyasszonyi cipő: 10 ezer Ft

- meghívók: 10 ezer Ft

- vacsora: 173 500 Ft (2750 Ft/fő), vidéki étterem olcsó és jó kajával

- esküvői torta + sütik: 60 ezer Ft

- italok: kb 160 ezer Ft (ez kb 2500 Ft/fő, 3 órára ennyi biztos elég, ugye?)

Ez így 4500 Ft híján félmillió Forint. Tényleg ki lehet hozni ennyiből egy 63 fős esküvőt?

2013. jan. 31. 17:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem jövő hónapban lesz az esküvőm.Nem tudom nektek hol lesz,a miénk Pécsen.Itt 15.000 a szombati felár + erre jön még ha minden extrát kérünk.Van direkt csomaguk erre,az lesz 28.000+áfa,de ebben nincs bent a 15.000.A templomi itt 50 körül lenne,ezért ezt most hanyagoljuk is.Csokor és a virágdíszek sem nagyon fog kijönni szerintem 15-ből.Smink és fodrász is szerintem necces lesz 10-ből.Menyasszonyi ruhánál az olcsóbbak kerülnek 50-be.Vőlegény öltöny sem nagyon fog kijönni 30-ból.A legolcsóbbak 45 körül vannak.
2013. febr. 2. 15:54
 22/22 anonim válasza:

Az en eskuvom 150.000.000 Ft. kerult igaz nagyon sokan voltunk es a helyszin is mereg draga volt,na meg az eskuvoi ruha,de nagyon jol erzetuk magunkat super volt.

Szerintem 63 fore legalabb 500-600 ezer ft kellene...

Sok Boldogsagot!! :)

2013. febr. 9. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!