Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy ilyen ruhának a kölcsönzése kb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 12:19
3/11 anonim válasza:
Nekem hasonló volt, hát 5 évvel ezelőtt én 90.000 Ft-ért kölcsönöztem amúgy St.Patrick volt a márkája..
4/11 anonim válasza:
De szerintem ma már olcsóbban is meg lehet szerezni hasonló ruhákat..
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
nekem ezek az egyszerüek tetszenek,ami nincs túldíszítve sem.
2013. jan. 24. 13:16
6/11 anonim válasza:
attól függ, milyen évi modell, és melyik szalonban
40.000től a csillagos égig
7/11 A kérdező kommentje:
ilyesmi is tetszene,de itt sincs ár,bár tudom ITT épp baromi drágák a ruhák...
2013. jan. 24. 14:12
8/11 anonim válasza:
Nem tudom helyileg melyik szalonok lennének neked megfelelők,de én bátran ajánlom a veresegyházi Kati Szalont.Nagyon sok fajta fazonú/stílusú ruháik vannak,és viszonylag barátságos áron.Az enyém 96 ezer lesz tőlük.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi utolso,sajna az pont az ország másik fele:)Én északnyugaton vagyok.De még elég távoli az esemény,csak kíváncsi voltam,hogy mondjuk ne akkor döbbenjek meg árakon mikor oda kerülök élesben...
2013. jan. 24. 16:17
10/11 anonim válasza:
2.ik vagyok nekem ilyen volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!