Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyibe kerülhet kb. ennek a ruhának a kölcsönzése?
Figyelt kérdés
Gondolom ez a Royal ruhaszalon nem egy olcsó szalon, de árakról természetesen semmit sem találtam az oldalukon. Erről a ruháról lenne szó:
2013. jan. 21. 11:29
1/8 anonim válasza:
hát szerintem 150-180 között. :( A royal az egyik legdrágább. Abból indulok ki, hogy én nem a Royalban kölcsönöztem az enyémet, és ha nem lett volna akciós, akkor 180 lett volna a kölcsönzése, Demetrios ruha volt. Úgyhogy ez minimum ennél van, vagy még magasabban is.
4/8 A kérdező kommentje:
Hűűű, hát az egy kicsit sok. :( Esetleg nem tudnátok abban segíteni, hogy valamivel olcsóbban melyik szalonban lehetne találni ehhez nagyon hasonló ruhát? Mondjuk maximum 120.000 körüli áron?
2013. jan. 21. 11:47
5/8 anonim válasza:
Én megnéztem pár szalont, de ami tényleg szép az 150ezer körül volt. Ami olcsóbb, azok ilyen nagyon gagyi szalagavatós ruhák voltak :S
6/8 anonim válasza:
az a baj, hogy ennyiért is csak kölcsönzöd. Akkor szerintem már érdemesebb lenne, ha megvarratnád, mert ezt kb. 100-120.000ből maximum meg lehet varratni (munkadíjjal együtt), s utána el is tudod adni.
Menj el, próbáld fel, s ha tetszik, varrasd. Ez az én véleményem!
7/8 anonim válasza:
Szerintem is varrasd!
Privátban tudok megadni nagyon szép anyagokkal üzletet, és varrónőt, mindekettő saját tapasztalat.
8/8 anonim válasza:
szerintem is varrasd, ennyiért simán kihozzák:) egyébként a maggi bridal ruhák hasonló fazonúak azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!