Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen csokor mennyibe kerülhet?
Kinéztem egy csokrot, csak én sokkal kisebbet csináltatnék (vagy csinálnék, értek ezekhez a dolgokhoz)
Csak nem tudom mennyi most egy szál rózsa, és hogy az a piros színű levél pontosan mi lehet? Mondjuk én kis csokrot szeretnék, szóval max 5-6 szál rózsa lenne benne, de mi lehet az a növény mellette? És vajon mennyibe kerül?
Budapesten egy szál rózsa 7-800 forint.
Ha úgy csináltatod, hogy esküvői csokor, akkor itt egy 10 ezret simán elkérnek érte. Ha nem akkor 5-6 ezerből lehet meglenne.
Jaja
Organza szalag 100 Ft és még az a vörös levél ami a képen van... gondolom a rózsa levele, de azt úgy tudtam zöld :D még valaki ha azt megmondaná... :D
Mi 350-ért adjuk a rózsát. Attól, hogy esküvő, attól meg nem fogunk többet számolni...szóval:
5 szál rózsából: 2250 Ft
6 szálból: 2600 Ft
Ebbe a zöldek is benne vannak, de nyilván ha nem kell bele sok, vagy nem drága zöldek, akkor nincs ennyi.
Ha kérsz alá tüllt vagy szártakarót, az még kb. egy ezres, ennyiért adják a nagybanin is, nem szoktunk rá pluszba számolni, csak amennyiért mi is vesszük. Alatta a levél pedig ruscus-nak néz ki, szerintem festve van.
8-as vagyok: megtudhatom, miért lettem lepontozva? Fáj nektek, hogy van olyan virágboltos, aki nem számol duplán azért, csak mert esküvőre kér valaki csokrot, vagy akármit? Szánalmas...ha már a piros kézre nyomogatsz, akkor írd is le, mi a bajod...
9-esnek: a barátnőd meg nagyon igényes lehet, ha ilyen helyekről veszi a virágot. Ugyanis oda a legócskább, legalja importot viszik...ha nem import, hanem hazai (pl. nőnapkor a primula), azt is meg lehetett nézni, hogy néztek ki, és össze lehet hasonlítani mit kapsz egy igényes virágboltban, és mit mondjuk a Lidl-ben, vagy Tescoban. Rövid, gyenge szárú, puha fejű rózsák, össze-vissza törve a cserepesek stb. És ráadásul egyáltalán nem adják jó áron...ár-érték arányban marha szar. Virágpiacon is jó helyen kell vásárolni, és ugyanennyiért gyönyörű virágot lehet kapni, nem is értem, hogy egy virágboltos hogy vehet ilyen helyen virágot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!