Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyibe kerülhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyibe kerülhet kb. ennek a ruhának a kölcsönzése?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. jan. 21. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
tyű,de gyönyörű :) ha ilyen alakom lett volna, tuti, hogy ilyet választok :) hát attól függ, hol. Én 80-100 körül tippelném az alsó határt, amikor én voltam próbálni, még a kis szalonokban az egyszerű ruhák is 50-nél kezdődtek :) De gyönyörű szép.
2013. jan. 21. 19:13
 2/12 anonim válasza:
34%
Szép lenne a ruha, ha nem úgy lenne, hogy kilóg a feneke :S
2013. jan. 21. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
A háta gyönyörű, az eleje borzalmas.
2013. jan. 21. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ezt ilyen olcsó szalonokban találod meg, 70-80 körül már biztos lehet kölcsönözni. Nem tűnik egy nagyon máskás ruhának, sőt.
2013. jan. 21. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Ez ennek a ruhának a koppintása:

[link]

Valószínűleg nem márkás (jó eséllyel Kínából rendelték), így nem kéne, hogy 80 ezernél többet kérjenek érte...

2013. jan. 21. 19:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez egy IDM ruha, és a pécsi tizsami szalon honlapján találtam.
2013. jan. 21. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem azzal van önmagában a baj, ha koppintás :) Hanem, hogyha annyiért próbálják kiadni, mint a márkásat (150-180), ezért erre vigyázni kell!
2013. jan. 21. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Ebből a pécsi tizsami szalonból volt a ruhám,Mori Lee ruha és 40.000-ért vettem.A bérlés ennél drágább és sok mindentől függ a végösszeg.Például,hogy kell-e átalakítást végezni,milyen kiegészítők kellenek és akarsz-e menyecskeruhát is.Nagyon kedvesek az eladók és nem tudsz olyan problémával hozzájuk fordulni,amit ne oldanának meg.Én a magasságom miatt rendesen feladtam nekik a leckét,de csodát tettek.
2013. jan. 21. 21:09
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
nAgyon kényelmetlen lesz
2013. jan. 21. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm annak, aki jelezte, hogy koppintás, én is ezt szerettem volna tenni.

Valóban, egy Maggie Sottero (gyengébbek kedvéért: világhírű márka) ruha kínai másolata.

[link]

Mivel egyrészt másolat, másrészt a kialakításán is látszik, hogy rossz munka (kispórolt anyag, eltérő szín és szabás, ráadásul olcsó, poliészter anyagból készült,ezért én még azt a 80-at is pofátlannak érezném érte.

Az eredeti ruhán kézzel hímzett virágok találhatóak példának kedvéért, és nem a nagyanya függönye, mint a másolaton.

Eredeti Maggie Sottero ruhákat sok helyen lehet kapni BP-n, én azt javasolnám, inkább annak nézz utána, az legalább megéri az árát.

2013. jan. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!