Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ennek a ruhának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek a ruhának mennyi lehet az anyagára?

Figyelt kérdés

[link]

Csipke, tehát nem valószínű, hogy olcsó, de csipke és csipke között is akkora a szórás, hogy ihaj. Viszont nem kell túl sok anyag belőle, illetve a bélésanyag sem drága, amire a csipkét varrják. Szerintetek kb. mennyi lehet?

2013. jan. 16. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Ez az anyagnak a minosegetol fugg, tehat vannak olcsobb anyagok, amiknek a minosege nem annyire jo, de a dragabb az valoban mar szebb is. AMit tapasztaltam a csipkenel, hogy az olcsobbnak nincs tartasa, viszont ami draga, az valoban szebb.
2013. jan. 16. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
40000-körül,ha normális anyagot veszel és ne úgy nézzen ki mint egy függöny.
2013. jan. 16. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
50korul szerintem meguszhato
2013. jan. 16. 23:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondják, olyan 50.000-ből már kijön. 3-4 méter csipke elég hozzá, így ha azt számoljuk, hogy mondjuk veszel viszonylag jó minőségű csipkét 10.000/méterért, akkor még marad 10.000 alá.

Ennyiből kijön mondjuk viszkóz szatén bélésnek (az eredeti ruhán szatén van alatta, nem bélésselyem).

De mondjuk úgy is megoszthatod a költségeket, hogy rászánod a 6-7.000-et a természetes (hernyóselyem) szatén méterére, és akkor a maradék a csipke. Én inkább a csipke minőségére mennék rá, egyrészt láthatóság szempontjából, másrészt ha valami igényesebb mintázatot akar az ember, a csillagos ég a határ árügyileg, 40.000/méter! sem ritka. A bélésnél pedig csak arra ügyelnék, hogy természetes anyag legyen és ne poliészter, szóval erre a viszkóz tökéletesen megfelel.

2013. jan. 17. 01:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is 40-50 ezer körül tippelem. Olcsóbb csipkéből talán 20 ezer.
2013. jan. 17. 12:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ, nagyon hasznosak voltak! :)
2013. jan. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!