Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megoldás lehetne erre a képtelen helyzetre?
hát te nem vagy normális
arra várni, hogy meghal, és ha nem , akkor meg lemondod!?
te beteg vagy!
oldja meg a szülő, ez nem a te bajod!
de valószínű ez egy kamu kérdés :)
Szia!
Az én nagim is hasonló kaliberű, elrontott minden ünnepet, ahol a másik nagyszüleim ott voltak. DE mi meghívtuk az esküvőnkre, és nem bántam meg. Semmi probléma nem volt. (ott a helyszínen, utána persze hallgathattuk...)
Ha nem akarod, hogy ott legyen, ne hivd meg. Ha amúgy is kölcsönösen utáljátok egymást, akkor nem mindegy, hogy megharagszik-e vagy sem? Ha haragszol rá, akkor mit foglalkozol a véleményével?
De ha arra vársz, hogy meghal, akkor te is ugyanolyan rosszindulatú vagy, mint a nagymamád.
(Mondjuk én csakazért is meghivnám, hagy pukkadjon meg, ha lássa, milyen boldog vagy.)
Szerintem 2 verziónak van értelme:
1. Meghívod, bízván abban, hogy ott nem a rosszakarat fog diktálni benne. (Mondjuk a szüleid közül az, akinek az anyukája, lehetne a közelében, és "felügyelhetné"). Így te nagyvonalú voltál, senki nem szólhat érte, az ő sara meg rátartozik.
2. Nem hívod meg, borzasztóan megbántod, viseled a következményeit.
Ennyi alapján, amit írtál, én az 1.választanám, de te tudod. Esküvőt halogatni, amíg nem él, semmi értelme, azért nem az a házasság alapja, hogy ne éljen a nagyi.
Esetleg még 1 lehetőség, olyan esküvőt szerveztek, ami egy idős embernek nehezen vállalható. Pl.a lagzi nálunk egy iskola dísztermében volt, ami a 4.emeleten volt. Vagy valami messzi, vidéki helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!