Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik ruha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik ruha a legszebb?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

A visszafogottabb de szép, elegáns ruhákat preferálom de ez szerintem a belinkelt 6 ruhán abszolút látszik.

Viszont minél több ruhát megnézek annál nehezebb választani.

2013. jan. 22. 18:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk alapból az van az oldalon, hogy 90 ezer (meg van amelyik 140 ezer) a kölcsönzés, ott van áthúzva, hogy na most akciós. Nem tudom, hogy mindig az vajon? Mert ha nem, akkor az nagyon durva, annyi pénzért, már lehet rendes ruhát is kölcsönözni. Egyébként pl. van az erika szalon, a honlap szerint max. 85 a kölcsönzés, engem Miss Cathy ruha érdekelt, 40-50 körülit mondtak rá, máshol Miss Cathyt rám 145 ezerért akartak kölcsön adni és azért szép igazi esküvői ruha volt, nem ilyen tánc ruha. Szóval sokszor a normálisat is ha eleget mégy megtalálod olcsóbban, nem kell azért susogós tánc ruhában férjhez menni, mert olcsó. Annyira lehet nem is az. Más kölcsönzőben a táncruhák jóval olcsóbbak, mint 40-60 ezer!
2013. jan. 26. 15:15
 32/33 anonim ***** válasza:
adél, v paulina. szerintem azoknak az anyaga is teljesen okés.
2013. jan. 26. 17:56
 33/33 anonim ***** válasza:
Nekem az első, a harmadik és az utolsó tetszik nagyon.
2013. jan. 26. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!