Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik ruha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik ruha a legszebb?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

A visszafogottabb de szép, elegáns ruhákat preferálom de ez szerintem a belinkelt 6 ruhán abszolút látszik.

Viszont minél több ruhát megnézek annál nehezebb választani.

2013. jan. 22. 18:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

az elso kivetelevel mind hasonlo tipikus 2010/2013 eresztett derek ami csak kizarolag nagyon karcsu lanyoknak all jol Ha kicsit telt vagy nagyon megosztja a tested es hamar kotozott sonka alakott csinal

Probalj fel mas stulust is mindenfelet sellot szuket a lijn mindent.

2013. jan. 22. 21:23
 22/33 anonim ***** válasza:
Ezek ilyen ukrán ruhák? Nekem nagyon olyan hatásuk van. Azok a ruhák csak addig jók, míg nem látsz igazi, szépen szabott, jó anyagú ruhákat. Össze se lehet őket hasonlítani. Nekem vaku nélkül szobában készültek képek a Mori Lee ruhámról és látszik, hogy nem műanyag meg furcsa, pedig a Mori Lee még egy közepes kategória a kölcsönzőkben nem is olyan extra.
2013. jan. 22. 22:26
 23/33 A kérdező kommentje:
nekem a Viola és a Fióna tetszik a legjobban
2013. jan. 23. 08:53
 24/33 anonim ***** válasza:
Nekem a Fióna tetszik, de elfogult vagyok, nekem hasonló tüllös ruhám volt :)
2013. jan. 23. 11:05
 25/33 anonim ***** válasza:
nekem ez tetszik: [link]
2013. jan. 23. 17:08
 26/33 anonim ***** válasza:

alapvetően a Seherezádé-típusú esküvői ruháról álmodom, csak az a bibi, hogy már férjhez mentem ... De még az sem tetszik úgy igazán, egyszerűen túl sok az egész.

Talán a Judit és a Betti, szerintem a pánt nélküli ruhák olyan ormótlanok, túl sokat mutatnak a menyasszonyból, bár ízlések és pofonok...

2013. jan. 25. 13:15
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Fantasy volt a szalagavató ruhám, bár nem ebből a szalonból. De még nagyon sokra ráismertem, és mindet szalagavatósként láttam, nem menyasszonyiként. Szerintem ezek tánc ruhák, nem valók esküvőre. Pláne mert elég olcsó hatásúak, ami egy szalagavatóra bőven elég, de az esküvőmre nem vennék fel ilyen ruhát.
2013. jan. 25. 13:51
 28/33 anonim ***** válasza:
A választottak közül: Paulina, Zsófi esetleg.
2013. jan. 25. 14:12
 29/33 anonim ***** válasza:
Nekem a Heléna tetszik
2013. jan. 26. 13:24
 30/33 A kérdező kommentje:
jó lehet, hogy nem olyanok mint a 200 000-es ruhák de nincs mindenkinek olyan sok pénze...!!!
2013. jan. 26. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!