Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha a legszebb?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
A visszafogottabb de szép, elegáns ruhákat preferálom de ez szerintem a belinkelt 6 ruhán abszolút látszik.
Viszont minél több ruhát megnézek annál nehezebb választani.
2013. jan. 22. 18:55
1/33 anonim válasza:
Szia! Mindegyik link ugyan az! Nem egy konkrét ruhának a képét linkelted, hanem magát az oldalt!!
2/33 A kérdező kommentje:
bocsánat..most látom csak.. sajnos nem lehet máshogy belinkelni... akkor tárgytalan a kérdés :(
2013. jan. 22. 19:13
3/33 anonim válasza:
Írd le a nevüket, úgy meg tudjuk nézni :)
4/33 anonim válasza:
Attól függetlenül én válaszolok neked. Végignéztem a ruhákat, és nekem egyik sem tetszik. Minőségtelennek tűnnek, inkább szalagavatós táncruha hatásuk van (oda nem kell túl minőségi, úgyis minden hétvégén más veszi fel, nem kell úgy igazítan). Szerintem keress olyan szalont, ahol ennyiért sokkal minőségibb ruhát kaphatsz.
5/33 anonim válasza:
úgy linkeld, hogy ráklikkelsz a képre, kinagyítja, a képen jobb klikk, kép címének másolása
pl.:
6/33 anonim válasza:
5ös vagyok, szerintem azért tűnhetnek táncruhásnak, mert nem profik a képek
7/33 anonim válasza:
1. sor utolsó
7. sor első
14. sor első
16. sor harmadik
20. sor 3.-4.
8/33 anonim válasza:
Jajj! :D Bocsi, ezt nem akartam elküldeni, csak szelektáltam!!! :) Bocsika!! :)
9/33 A kérdező kommentje:
akkor belinkelem úgy :)
2013. jan. 22. 20:07
10/33 A kérdező kommentje:
2013. jan. 22. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!