Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha a legszebb?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
A visszafogottabb de szép, elegáns ruhákat preferálom de ez szerintem a belinkelt 6 ruhán abszolút látszik.
Viszont minél több ruhát megnézek annál nehezebb választani.
2013. jan. 22. 18:55
11/33 anonim válasza:
Szerintem nem szépek, az olcsó anyag nagyon sokat ront rajtuk. Tényleg inkább szalagavatós, mint esküvői ruhák.
12/33 anonim válasza:
nekem ezek közül a legjobban a Zsófi nevű ruha tetszik: ( [link]
de hogy neked melyik állna a legjobban, ahhoz tudni kéne, hogy milyen adottságokkal rendelkezel.
esküvőre lesz? :)
13/33 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszenek, de ezek közül talán az Adél elmegy...
14/33 anonim válasza:
olyan susogósnak hat az anyag...
15/33 anonim válasza:
Nekem az első és a harmadik nagyon tetszik! :)
17/33 anonim válasza:
Nem az én esetem egyik sem, de az Adél egész jó :)
18/33 anonim válasza:
a Zsofi, Viola, Paulina nekem nagyoooon teccik :) 20L
20/33 anonim válasza:
viola és zsófi, a zsóka esetleg egy színes övvel :)
szerintem nincs olcsó hatásuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!