Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Április elején tartott polgárira mit vennétek fel?
Figyelt kérdés
Én vagyok a menyasszony :) Április elején lesz a polgári esküvőnk, a templomi majd nyáron. Fogalmam sincs mit vegyek fel a polgárira, miben illik menni. Hosszú ruhára gondoltam, de elvetettem, hiszen akkor még hideg van, így tényleg fogalmam sincs.... szeretnék valami világos, elegáns összeállításban megjelenni az alkalomhoz méltón, olyanban, amit később is hordani tudok (nem kosztümben pl, amit az életben többet nem veszek fel...).
Bár én nem a 7-es vagyok, de elmondanám, hogy én is autóval közlekedek, és szinte egész télen harisnyában, ruhában, vagy szoknyában járok. Az autótól a házasságkötő teremig kell bemenned, ott ácsorognod/ücsörögnöd kicsit, aztán visszaplattyogni a kocsiig. Áprilisban... Amikor volt már 20 fok is. Én -10-ben sem fagytam még meg soha. Eső? Nadrágban nem ázol meg, csak ha ruhát veszel? Ugyan már...
2013. jan. 11. 20:25
12/21 A kérdező kommentje:
Tényleg badarság ilyeneken aggódni! :) Köszönöm, megnyugtattatok egy kissé bolondos menyasszonyt, maradt a szép csipkeruha amit kinéztem :)
2013. jan. 11. 20:28
13/21 anonim válasza:
Muszáj az április? Májusban talán kicsivel jobb idő lenne.
2013. jan. 11. 21:16
14/21 anonim válasza:
7-es vagyok!:) Nem,nem furcsa,örülök,hogy megnyugodtál efelől!:) A cipőt még nemtudom,de mivel korunk és ruhánk is hasonló,így megkérdezem,arra esetleg van már ötleted?:) Muti a csipkeruhát is,amit Te kinéztél,ha tudod. Én varratni szeretném,tehát csak hasonlót tudnék mutatni.:)
2013. jan. 11. 21:17
15/21 A kérdező kommentje:
Családi okok miatt lesz májusban.
Kedves hetes :) Én is varratom, vagy őt szeretném, kissé hosszabb verzióban: [link]
szintén hosszabban, és fekete vagy krémszínű megkötővel :)
Cipőre még nincs ötletem, szandált mégse, talán ha olyan lesz a ruha akkor valami körömcipő?
2013. jan. 11. 21:33
16/21 anonim válasza:
7-es vagyok. Az első linkednél először nevettem,de aztán végigfutott Rajtam a hideg. Én is azt néztem ki,és Én is hosszabb verzióban (térdnél legyen a csipke) gondoltam.
Nyilván nem lesz ugyanolyan,mert varratjuk és valószínű más anyag más fazon lesz, (pl.hosszú ujjút szeretnék...stb.) de azért lesokkolódtam,mikor megláttam a ruhát!:D
Szerintem fehér csipkeruha alatt kb. 10-ből 9 ember ezt a ruhát gondolja, mert minden hirdetésben szembejön, illetve tele van vele a Vatera, eBay és egyéb oldalak. Én is erre gondoltam, szóval annyira ne legyetek oda... :) Bár nekem ez annyira hétköznapi ruha, hogy el sem tudnám képzelni esküvőre, de még vendégként sem, más színben. Ez egy átlagos ruha szerintem, amit én munkába vennék fel, vagy hétköznapokra, amikor szaladgálnom kell a városban. Talán egy két tanús esküvőre elmenne, mert oda csak beszaladnak az emberek és mennek tovább, de azért ti a családjaitokkal lesztek.
2013. jan. 11. 23:33
20/21 anonim válasza:
Sajnálom,hogy számomra a "csipkeruha" kifejezés is újnak számít,hisz Bennem előbb merült fel egy ruhaterv(mint általában),mintsemhogy bármit is láttam volna.Majd keresgéltem olyasmi ruhákat,ami valamelyest fedik az elképzeléseimet és ezeket találtam.De mivel a kifejezést sem ismertem,Velem nem "jött szembe",kutatnom kellett szóval sorry.Azt is sajnálom,hogy nem ismered az "ízlések és pofonok" szólást,mert Számomra pedig ez az,ami mindennapi és alapvető...tudod,mások elfogadása stb.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!