Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Április elején tartott polgári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Április elején tartott polgárira mit vennétek fel?

Figyelt kérdés

Én vagyok a menyasszony :) Április elején lesz a polgári esküvőnk, a templomi majd nyáron. Fogalmam sincs mit vegyek fel a polgárira, miben illik menni. Hosszú ruhára gondoltam, de elvetettem, hiszen akkor még hideg van, így tényleg fogalmam sincs.... szeretnék valami világos, elegáns összeállításban megjelenni az alkalomhoz méltón, olyanban, amit később is hordani tudok (nem kosztümben pl, amit az életben többet nem veszek fel...).

Ti mit vennétek fel a helyembe?

24/N

2013. jan. 11. 13:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Egy dögös nadrágkosztüm?
2013. jan. 11. 13:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne hófehér ruhát válassz, mert azt tényleg nem fogod többet felvenni. :)

Egy csinos szövetnadrágot szép blúzzal esetleg? Vagy egy vastag harisnyát egy elegánsabb tunikával, boleróval? Szerintem a hosszú ruha sem elvetendő, áprilisban már nincs olyan hideg, hogy abban fáznál, egy bolerót meg biztonsági tartaléknak vehetsz mellé, ha nem hófehér, akkor később is biztosan tudod hordani.

2013. jan. 11. 13:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A hosszú ruha alá harisnyát nem lehet venni?
2013. jan. 11. 14:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miben illik menni az családonként változó, egyébként pedig nem vagy köteles kiöltözni :)

A hosszú ruha tökéletes lenne harisnyával, valami felsővel ha kimész.

Gondolom csak nem gyalog közlekedsz majd? Simán ki lehet bírni egy kis időre :)

Az én polgárim egy hónap múlva lesz, tehát februárban.

Én térd alá érő koktélruhát választottam, hozzá vastagabb harisnya, csizma, kintre bőrkabát.

Nem lesz valami átlagos :D

Ugyan az udvaron fényképezkedünk, de nem fog sokáig tartani, a kocsiban pedig biztosan nem fázom majd.

Ne aszerint válassz ruhát hogy mit illik felvenni, te érzed hogy miben szeretnél megjelenni.

2013. jan. 11. 14:29
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

Kosztumot szoknyával és hosszú ujjú legyen a kiskabát. Nekem nem tetszik, ha az eskuvon (még ha polgári is) mindkét fél nadrágban legyen. Legyunk egy kicsit noiesek. Aprilisban nem olyan szornyu az ido, hogy ne lehetne kibírni, foleg bent. Gondolom, hogy utána egy kis ebéd is étteremben lesz.

26N

2013. jan. 11. 14:33
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, valószínű a nadrág-csinos blúz megoldás lesz a nyerő :) Vagy ha jobb idő lesz netán, a ruha-harisnya, mert a szoknyát csak egész ruha formájában tudom magamon elviselni.

Kedves utolsó, szinte egyetlen kikötés volt, hogy kosztümöt ne ajánljanak :D És rosszul gondolod, nem lesz ebéd, vacsi, semmi, egy koccintás ott, nekünk nem ez a fontos, így csak a két tanú lesz és mi.

2013. jan. 11. 15:14
 7/21 anonim ***** válasza:

Áh,Én is 24 éves vagyok és a Mi esküvőnk március végén lesz,kéttanús,tehát hasonló a szitu.:)

Sétáltok majd,azért félsz,hogy fázni fogsz? Mert Nálam lehet ezért nem merült fel az időjárás,mint visszatartó erő,mert tuti kocsival közlekedünk majd. Eddigi tervem egy hófehér csipkeruha. Én szeretnék fehérben lenni.

Ha gondolod,diskurálhatunk!:) Sok boldogságot!

2013. jan. 11. 16:35
 8/21 anonim ***** válasza:
Én esküvői ruhát vennék. De a helyedben gondolom marad a nadrágkosztüm, ha ruha se jó, és még hordani is akarod. Aki azt írta, ne válasszon hófehér ruhát, ha hordani akarja. Miért ne? Nekem több hófehér maxiruhám is van, sokszor hordom őket nyáron.
2013. jan. 11. 18:09
 9/21 anonim ***** válasza:
Ja, látom kikötés, hogy kosztüm ne. Akkor elegáns nadrág, ing, blézer. Végülis ugyanott vagy, csak nem kosztümnek hívják...
2013. jan. 11. 18:11
 10/21 A kérdező kommentje:

Esküvői ruha majd nyáron a templomin lesz :-)

Kedves hetedik válaszoló (menyasszony)! Én is egy gyönyörű csipkeruhával szemeztem, vagy valami hasonlóval, de amikor végleges lett az időpont, kissé elkeseredtem... mi is kocsival jövünk-megyünk majd, de nem furcsa az ha 5-10 fokokban "egy szál semmiben" jelenek/jelenünk meg? Főleg ha kikapok valami szeszélyes, esős időt...

2013. jan. 11. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!