Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki, hogyha a lakodalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, hogyha a lakodalmas menet (kb.600m távolság) zenei kíséret nélkül történik?

Figyelt kérdés
Az esküvőnkön a gyülekező helye a polgármesteri hivataltól 600m-re van. Ezt gyalog kellene megtenni, de nincs zenei kíséretünk erre. A zenekar amit lefoglaltunk, nem vállal ilyet. Másik zenekar pedig nem hiszem, hogy szívesen vállal csak egy fél órás kísérést. Szerintetek kellemetlen zenei kíséret nélkül vonulni vagy tudtok valami alternetívát ajánlani?

#esküvő #zenekar #menet #lakodalom #kíséret #lakodalmas menet #zenei kíséret
2013. jan. 6. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor én esküvőn voltam ott a főtéren kellett keresztül menni Debrecenben és nem volt kíséret. Szerintem nem gáz. :)
2013. jan. 6. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Páran menjenek kocsival, és dudáljanak.
2013. jan. 6. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Túl lehet élni. Ha meg annyira hiányzik a zene, kezdjetek el énekelni, aztán meg is van oldva a probléma. :-)
2013. jan. 6. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kell semmilyen zenei kíséret. Mi a polgáriról vonultunk át a templomba zenei kíséret nélkül. Egyetlen vendég jajongott előre, hogy milyen már, hogy nem lesz zenekar. De ő el sem jött. (Nem tudom miért, lehet, hogy ezért, de nem nagyon érdekelt, hogy őszínte legyek. :-)) Senkinek nem hiányzott, elbeszélgetett mindenki, nem volt belőle probléma. Ilyeneken ne parázz, mert tönkre fogod tenni a nagy napot. Inkább élvezd ki minden pillanatát!
2013. jan. 6. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

az esküvő napja a Te napod. úgy legyen, ahogy szeretnéd!!

kit érdekel ilyenkor más véleménye? mindenki olyat szervezzen magának, amilyet akar!!!!!!!!!!

és sok boldogságot kívánok :)))

2013. jan. 7. 11:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a helyzet, hogy faluban lesz az esküvőnk, és valahogy el kell jutni a házunktól a polgármesteri hivatalig. Ezen a távon biztosan kint lesz a falu apraja-nagyja (mert hát ilyenek, ha valami akció van, akkor nekik azt látniuk kell). Tudom, hogy ez az én napom, és minden úgy legyen, ahogy én akarom, viszont nem akarok kellemetlenséget. Nem szeretném kellemetlenül érezni magam. Tremészetesen a polgári esküvőről a templomi esküvőig is át kell sétálni, onnan pedig a lakodalom helyszínére, de az már nem olyan nagy távolság.

Kedves 4. válaszadó!

Ez nem túlparázás, hanem mindenre gondolni kell és a lehetséges alternatív megoldásokat még most kellene kiaknázni. Sajnos az esküvőszervezés ilyen dolog, hogy mindenre készülni kell, nehogy az esküvőnk napján döbbenjünk rá, hogy hoppá... a zenei kíséretre nem is gondoltunk, és hogy milyen ciki lesz így akkor végig vonulni a fél falun! Inkább most "parázzam túl" a dolgot, mint hogy idegeskedjek az esküvőnk napján, hogy akkor most ezt hogy oldjuk meg???

2013. jan. 7. 18:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként végül úgy néz ki, hogy mégis csak tudunk valami zenekart szerezni, hogy ezen az úton kísérjenek minket. Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!