Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogyha a lakodalmas menet (kb.600m távolság) zenei kíséret nélkül történik?
az esküvő napja a Te napod. úgy legyen, ahogy szeretnéd!!
kit érdekel ilyenkor más véleménye? mindenki olyat szervezzen magának, amilyet akar!!!!!!!!!!
és sok boldogságot kívánok :)))
Köszönöm a válaszokat!
Az a helyzet, hogy faluban lesz az esküvőnk, és valahogy el kell jutni a házunktól a polgármesteri hivatalig. Ezen a távon biztosan kint lesz a falu apraja-nagyja (mert hát ilyenek, ha valami akció van, akkor nekik azt látniuk kell). Tudom, hogy ez az én napom, és minden úgy legyen, ahogy én akarom, viszont nem akarok kellemetlenséget. Nem szeretném kellemetlenül érezni magam. Tremészetesen a polgári esküvőről a templomi esküvőig is át kell sétálni, onnan pedig a lakodalom helyszínére, de az már nem olyan nagy távolság.
Kedves 4. válaszadó!
Ez nem túlparázás, hanem mindenre gondolni kell és a lehetséges alternatív megoldásokat még most kellene kiaknázni. Sajnos az esküvőszervezés ilyen dolog, hogy mindenre készülni kell, nehogy az esküvőnk napján döbbenjünk rá, hogy hoppá... a zenei kíséretre nem is gondoltunk, és hogy milyen ciki lesz így akkor végig vonulni a fél falun! Inkább most "parázzam túl" a dolgot, mint hogy idegeskedjek az esküvőnk napján, hogy akkor most ezt hogy oldjuk meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!