Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi haszna van egy Algériai Arab srácnak abból ha egy Magyar lányt elvesz feleségül mármint vízum terén? Ha lehet olyan írjon akinek van tapasztalata ilyen téren és jártas a vízum terén!
Kevdes Kérdező, muszlimként mondom, hogy egy "rendes" muszlim (lehet arab, török, magyar, bármi) nem kezd egy nem-muszlim nővel. Ennek rengeteg oka van.
Ha mégis, akkor ott valami hátsó szándék van a dolog mögött. (Pl. testi kapcsolat, amit egy muszlim nővel házasság nélkül nem tehetne meg), vízum (hogy küldj neki meghívólevelet, sőt, akár házasság révén tartózkodásit, és munkavállalásit is kaphat), stb...
Mivel, neked teljesen már a kultúrás, vallásod, életviteled, nem látsz erre annyira rá, de bízz bennem, ne kezdj egy kapcsolatba! A hazai (mo.-i) iszlám közösségekben mindenki ismer ilyen történeteket, és mélyen elítéljük ez ilyen muszlim internetes kalandorokat! Elég sok rémtörténetet is ismerünk.
"1 hónapja bele csöppentem egy Love storyba és hozzá teszem csak sykpe-on találkoztunk"
Ezt még akkor sem venném komolyan, ha nem arab férfiról lenne szó. Biztos nagyon komolyan beléd szeretett egy hónap alatt, úgy, hogy nem is találkoztatok. Ébresztő, kislány!
Párkapcsolatban élő férfi létemre kaptam már több "szerelmes levelet",
Algériai ragyás képű néger nőktől.
(Pedig sohasem láttak, és sohasem írtam senkinek!)
Hát hiába!
Hódító vagyok!
(Mint Nagy Sándor.)
:)
ma 14:57-nek
Képzeld én is kapok leveleket fekete nőktől. A levél mindig úgy kezdődik hogy annyira szép nevem van, hogy elsőre beleszeretnek. De a nagy szerelemben nem képesek utána nézni hogy egyes országokban az Andrea női név...
Hajtsd el a fickót a francba!
Ez nem szerelmes, hanem legális belépőt akar Európába. Amit, ha tisztességes célja volna, hivatalon keresztül kérvényezne, írásban.
Nem Skypon, fűt-fát vetítve, de úgy és akkorát, hogy nem látod a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!