Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek igaz ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz ez?

Figyelt kérdés
Jövőre Összeházasodunk a párommal, és mivel neki már volt templomi esküvője, szeretnénk kérni a pápától a szétválasztást. Valóban Létezik ilyen? nekünk ezt ajánlották, és van is pap ki ezt megszervezi.

2012. dec. 11. 00:16
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
48%

nem kifogas akkor csalas a dolog ha nincs az elozo hazassag felbontva es nem ervenyes Istent nem lehet becsapni a par hazassagtorest es szentsegtorest kovet el ha valas nelkul templomban hazasodik.Ezert kell elotte a masikat ervenyteleniteni.

A mai idokben?a biblia tanitasa orok a mai idokben is a 10 paracsolat ma is ervenyes Isten parancsai szava nincs korhoz kotve.

2012. dec. 12. 15:25
 32/39 A kérdező kommentje:
Nem a Biblia tanitására értettem És nem a 10parancsolatra, hisz az soha nem változik, hanem az emberekre és az emberi viselkedésekre gondoltam. köszi utolsó előtti,mindenki le akar húzni, bár nem is az volt a kérdés amire ők válaszolnak, én hiszek benne hogy lehet érvényteleniteni a házasságot, de ha nem lehetne akkor is boldogok lennénk mindt ahogy eddig. Én szerelmesebb és szeretőbb férfit még nem láttam mindt az én párom, és ez nem csak az én véleményem hanem a körülöttem élőké is.
2012. dec. 12. 15:34
 33/39 anonim ***** válasza:
51%

"mindt"

lol :D

2012. dec. 12. 15:51
 34/39 A kérdező kommentje:
na már nem tudsz mibe belekötni ugye?
2012. dec. 12. 16:13
 35/39 anonim ***** válasza:
Én voltam az "utolsó előtti", akinek megköszönted, nagyon szívesen :). Teljes mértékben meg tudlak érteni, hiszen velem is előfordulhatott volna, hogy az igazit (a jelenlegi párom), úgy ismerem meg hogy már elvált, csak a szerencsén múlt, vagy a sors keze, ki hogy gondolja, hogy nem így történt, és már majdnem 2 éve együtt vagyunk (most leszek 25). Nagyon remélem hogy sikerül, amit elterveztek, és kívánok örök életen át tartó boldogságot! :) A másik dologról pedig annyit, hogy mindenki úgy és olyan módon hisz Istenben vagy amiben akar, ahogy az neki megfelel. Én egy időben "nem hittem benne", mostanában szoktam újra imádkozni, senki nem mondhatja meg nekem h így jó vagy nem. Egyébként meg én a helyedben azt gondolnám a lelkemben, hogy Isten is látta, hogy a másik nő nem volt neki az igazi, hisz az csak te lehetsz:),így már "csak" egy pap kell aki összead titeket! SOK SIKERT!
2012. dec. 13. 11:04
 36/39 anonim ***** válasza:
80%
Igen igaz ez ,egyszer a kutyáimat is szétválasztotta a pápa.
2012. dec. 25. 17:08
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
35-nek. Ha Isten látta, hogy az előző feleség nem volt az igazi, akkor miért adta az áldását a frigyre??? Nem kéne Istent felruházni gyarló emberi tulajdonságokkal, és mindenféle sületlenséget belemagyarázni a dolgokba. Szeressétek egymást, úgy, hogy a másik is érezze ezt, a többi pedig nem számít. Mert az Istennél is csak ez számít, nem holmiféle buta papírok írogatása meg érvénytelenítése.
2012. dec. 27. 13:42
 38/39 anonim ***** válasza:
60%
Igaza van 37-esnek, ha már vallásosak vagyunk, vallásos, önállóan üzemelni képes és ésszel élni képes pár legyünk, ne mindenféle egyházi, dogmatikus szabályrendszerekkel kényszerűen és értelmetlenül megtarkítottan élő bábfigurák.
2012. dec. 28. 09:25
 39/39 anonim ***** válasza:
Mostanában a pápa twitteren nyomja, szóval szerinrem kérdezd meg tőle ott.
2012. dec. 28. 16:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!