Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok a "vicces...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a "vicces vőfélyekről", és a "vicces" feladatairól?

Figyelt kérdés

Van köztetek valaki, akiknek az esküvői mulatságon nem a "vicces vőfély" és "vicces feladatai" volt a fő "attrakció"?

Ha nem az, akkor mi?

Én valami elegánsabbat képzelnék el a sajátunkon. Egyikünk sem egy olyan jellem, aki rogyásig röhögne az ilyen "játékokon"- jó, persze más lagziján még vicces is egy-két poén, de a sajátunkon nem biztos, hogy mi is megcsinálnánk a sokszor magalázó "feladatokat".

Szóval meséljetek, hogy mik a tapasztalatok. Persze olyan is írjon, aki átélte már a "vicces vőfélyt", első kézből jövő tapasztalat sokkal jobb!

2009. aug. 17. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Végiggondoltuk, hogy mennyi idő lesz bulizásra, ha héttől fél kilencig eltart a vacsora, meg még csúszás is lesz. Átbeszéltük a porogramokat a tapasztalt dj-nkkel és vőfélyünkkel. Az a jó, ha a vendégek kb egy-másfél órát táncolhatnak egyhuzamban, majd egy kis pihi. Kilenctől hajnal kettőig hány program fér akkor bele, amihez a venbdégeket le kell ültetni (ez amúgy nem megy könnyen)? Nyitótánc, vetítés, torta, gyertyafény-keringő, menyasszonytánc, máris ötnél tartunk. Ennél több "programot" nem akartunk belezsúfolni az estébe. nem is volt rá szükség, mert nem ült le ahangulat, amit mindenképpen valamiféle játékkal vagy szexuális szöveggel kellett volna feldobni. Sőt, a vendégeink azóta is emlegetik, hogy ilyen jól megszervezett és gördülékeny lagziban még nem mulattak. :-)

Kihatyuk a menyasszonyszöktetést is, mert a szükségesnél egy másodperccel kevesebbet sem szerettem volna a vendégeinktől távol eltölteni, így nem volt bolondmenyasszony sem, természetesen. Az összes többi ostoba szokást is kihagytuk, mert nem illett hozzánk. Mégsem ült le az este, és nem volt unalmas sem. Mire meguntuk a táncot, leültettük a vendégeket és jött egy vetítés, mire megunták volna az üldögélést, megint jött egy órányi tánc.

Nagyon sok hálával és köszönettel tartozunk a dj-nek és a vőfélynek, amiért ilyen remekül koordinálták az egész estét! :-)

2009. aug. 18. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom hogy ki hogy van vele, de én vidéken élek és az emberek 99% a hülyeség részét várja a dolognak!!!És ez nem faldat nálunk hanem az a szokás hogy a vőlegény és a menyasszony kiváltja a cipőt amit am menyecske tánc után elloptal.Biztos van olyan faladatamikről még nem hallottatok!!Ha nem bánjátok felsorolok párat!!

Kockacukros: A férj lefekszik egy székre, kockacukrot raknak a szájára hasára egészen le a lényegig, a menyassszonynak pedig le kell ennie róla persze alulról kell kezdenie, és a vége egy csók!!

Aztán van olyan hogy lefekszik a földre a vőlegény és a menyasszonynak becsukott szemmel terpeszben átt kell mennie a vőlegény fölött!! MIkor végig ért gyorsan kicserélik a vőlegényt egy másik pasira és az új asszony csak utána nézheti meg a férjét!!!Persze a nő azt hiszi hogy nem a férje feküdt ott amíg ő át ment rajta!!

Aztán van a klassszikus újságpapíros amikor elkezdenek táncolni újságpapíron és egyre összébb kell hajtani.Aztán a vőlegény felveszi a menyasszonyt és úgy táncol egy lábon!!

Aztán a vőlegénynek inni kell a menyasszony cipőéből!!!

Sok ilyen van és szerintem humorosak lehetnek!!Lehet hogy elcsépeltek de nálunk ez a hagyomány és én ezt szeretem!!!Bocsi hogy hosszú voltam!!!

14/L

2009. aug. 18. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan béna az ilyen "vicces vőfély"... Valahol ez a szokás, és mindig csak azok élvezik akik már jól be vannak rúgva. Szánalmasak...
2009. aug. 29. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm esküvőjén a pár gyerekkori, kamaszkori fotói voltak kivetítve egy projektorral. És kommenteket fűzött hozzá a ceremóniamester. Szerintem ez aranyos volt. És mindenki örült neki, hogy visszavarázsolták az elfeledett emlékeket, egy nagymamát aki már nem él, vagy kedvenc játékmacit. Az ilyesmi bensőséges hangulatot teremt
2009. aug. 29. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!