Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a "vicces vőfélyekről", és a "vicces" feladatairól?
Van köztetek valaki, akiknek az esküvői mulatságon nem a "vicces vőfély" és "vicces feladatai" volt a fő "attrakció"?
Ha nem az, akkor mi?
Én valami elegánsabbat képzelnék el a sajátunkon. Egyikünk sem egy olyan jellem, aki rogyásig röhögne az ilyen "játékokon"- jó, persze más lagziján még vicces is egy-két poén, de a sajátunkon nem biztos, hogy mi is megcsinálnánk a sokszor magalázó "feladatokat".
Szóval meséljetek, hogy mik a tapasztalatok. Persze olyan is írjon, aki átélte már a "vicces vőfélyt", első kézből jövő tapasztalat sokkal jobb!
Bár nekem nem volt esküvőm, viszont majdnem mindegyik lagziban ahol voltam, volt "vicces" vőfély. Hát, én egyáltalán nem találom viccesnek, de nem vagyunk egyformák... Ha egyszer lesz esküvőm, nekem nem lesz igényem ilyesmire.
Unokatesómék lagzijában a barátok találtak ki nagyon jó feladatokat, amik nem kifejezetten lagzis "minta" feladatok voltak. Na, azok tetszettek! De ők egy összeszokott baráti társaság, ismerik egymást. Egy vőfély pedig nem feltétlenül az ismeretségi körből kerül ki.
Én is valahogy így gondolom. A mi elképzelésünk egy elegáns esküvő, amiből nekem valahogy "kilóg" az, hogy egy idegen obszcén célozgatásokat tegyen nagyközönség előtt.
Tehát kíváncsi vagyok tapasztalatokra, hogy ha nem "vicces vőfély", akkor mi lehetne helyette?
Nekem sem jönnek be a túl "vicces" vőfélyek... számtalan lakodalomban voltam, ahol éppen jól beindult volna a tánc, mulatott mindenki, amikor jött a vőfély a játékokkal... egyből leült a buli, legalábbis számomra. Végülis a pár rendelte meg a játékokat, így aztán végignéztük, végigmosolyogtuk, néha még aranyos játékot is láttunk, de én nem kérnék ilyesmit, az biztos.
Viszont voltam olyan lakodalomban is, ahol az ifjú pár úgy gondolta, nem kell vőfély - nem volt szerencsés gondolat, mert így meg nem volt senki, aki kicsit összefogta volna a násznépet és irányította volna a mulatságot. Jött a menyecsketánc, és ott állt az ifjú pár, miközben a vendégek kint cigiztek az udvaron vagy ki tudja merre jártak, de az tény, hogy alig akarták megforgatni a menyasszonyt... szóval ott meg hiányzott valaki, aki gatyába rázza a társaságot.
Nekünk volt vőfélyünk, aki amikor szükség volt rá vicces volt, amikor meg arra volt szükség komoly és együttérző. Egyébként szokás előre egyeztetni az igényeket, elvárásokat és akkor nagy meglepetés nem érhet. Mi a vőféllyel 2x találkoztunk az esküvő előtt: először amikor konkrétan lefoglaltuk - már ekkor nagyjából megbeszéltük hogy mit várunk el tőle, másodszor kb. 3-4 héttel az esküvő előtt amikor pontosítottuk a nap menetét (forgatókönyvet). Persze volt egy-két vicces momentum: pl. tálalták a levest de a páromnak nem raktak fel kanalat, és nekem kellett megetetni (persze csak az első kanállal utána visszakapta az evőeszközét) és a kék harisnyakötőt menyasszonytánc közben pihenésként a párom a szájával húzta le a combomról, de igazából szivatás nem volt - mert hogy ezt kértük is tőle. Szóval mi elégedettek voltunk a vőféllyel.
Egyébként szokás úgynevezett ceremóniamester felkérni, ő a vőfély előkelőbb típusa. Ugyanúgy az esküvő levezénylése a feladata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!