Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az álomruhám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az álomruhámról?

Figyelt kérdés

Sajnos nem egész alakos, de ez is magáért beszél.

Nyugodtan jöhetnek negatív és pozitív kritikák is, kíváncsi vagyok. :)

[link]

2012. nov. 16. 13:42
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
szép
2012. nov. 16. 14:13
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyébként tetszik. Szerintem nem erre esne a választásom, de attól még szép, ha tudod viselni! :)
2012. nov. 16. 14:14
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne diétázd magad halálra. A diétával először az ún. barna zsírszövetet fogod veszteni, ami pl. a szemek körül van. Ergo ha hirtelen rádiétázol a nagy napra, akkor lehet, hogy könnyebb leszel 1-2 kilóval, de ha olyan típus vagy, elképesztően beesett szemed és arcod lehet, ami sokkal rosszabb, mint egy teltebb csípő.

Szóval csak óvatosan, és sok folyadék meg gyümölcs, nehogy a tápanyagmegvonástól legyengülj és megbetegedj pont az esküvőre!

2012. nov. 16. 14:14
 24/57 A kérdező kommentje:
Sosem voltam nagy önsanyargató, mert őszintén szólva erőm se lenne hozzá. :) Tehát ilyen veszély nem fenyeget. Csak egy kis csokimegvonásra gondoltam, több zöldséggel.
2012. nov. 16. 14:17
 25/57 anonim ***** válasza:
42%

Tőlem is távol áll minden (elnézést azoktól, akiknek ez tetszik) közönséges darab. Számomra egy menyasszony a szűziesség konzervatív mintaképe, nem pedig egy sztriptíztáncosra hajazó nőszemélyé.

Szerintem messze nem csak ez a 2 véglet létezik. Mármint hogy van a vénkisasszonyos meg az útszéli stílus, ne haragudj...

2012. nov. 16. 14:18
 26/57 anonim ***** válasza:
88%
Gyönyörű, jó ízlésed van. Sok boldogságot!
2012. nov. 16. 14:18
 27/57 anonim ***** válasza:
19%
ocsmány :s
2012. nov. 16. 14:20
 28/57 anonim ***** válasza:
72%

Szép a ruha.

Szerintem egyáltalán ne próbálj leadni a súlyodból, biztos szép leszel, magas vagy és talán még vékonyabb is, mint a 168 cm-hez kell.

2012. nov. 16. 14:20
 29/57 A kérdező kommentje:
25., egy szóval sem állítottam, hogy csak ez a két véglet létezik. Csak szóba jött a köldökig dekoltált fazon, arra reagáltam.
2012. nov. 16. 14:22
 30/57 anonim ***** válasza:
89%
Meseszép ez a ruha... még csak 15 leszek, de ha megnövök, és megházasodok én is ilyet szeretnék. Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű menyasszony leszel! Sok boldogságot!
2012. nov. 16. 14:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!