Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az álomruhámról?
Sajnos nem egész alakos, de ez is magáért beszél.
Nyugodtan jöhetnek negatív és pozitív kritikák is, kíváncsi vagyok. :)
Azért ne diétázd magad halálra. A diétával először az ún. barna zsírszövetet fogod veszteni, ami pl. a szemek körül van. Ergo ha hirtelen rádiétázol a nagy napra, akkor lehet, hogy könnyebb leszel 1-2 kilóval, de ha olyan típus vagy, elképesztően beesett szemed és arcod lehet, ami sokkal rosszabb, mint egy teltebb csípő.
Szóval csak óvatosan, és sok folyadék meg gyümölcs, nehogy a tápanyagmegvonástól legyengülj és megbetegedj pont az esküvőre!
Tőlem is távol áll minden (elnézést azoktól, akiknek ez tetszik) közönséges darab. Számomra egy menyasszony a szűziesség konzervatív mintaképe, nem pedig egy sztriptíztáncosra hajazó nőszemélyé.
Szerintem messze nem csak ez a 2 véglet létezik. Mármint hogy van a vénkisasszonyos meg az útszéli stílus, ne haragudj...
Szép a ruha.
Szerintem egyáltalán ne próbálj leadni a súlyodból, biztos szép leszel, magas vagy és talán még vékonyabb is, mint a 168 cm-hez kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!