Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az álomruhám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az álomruhámról?

Figyelt kérdés

Sajnos nem egész alakos, de ez is magáért beszél.

Nyugodtan jöhetnek negatív és pozitív kritikák is, kíváncsi vagyok. :)

[link]

2012. nov. 16. 13:42
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező! Ne légy buta! A ruha gyönyörű HA megvan hozzá az alakod. Ha egy picit is husibb vagy, inkább mondj le róla és ne légy közröhej tárgya. Lehet hogy neked ez az álom ruha de nem néznél ki mesésen benne.
2012. nov. 16. 13:59
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép. Tetszik a vonalvezetése és különösen az, hogy nincs agyoncsicsázva mindenféle fodrokkal. Így az esküvőtök napja a te nagy napod lesz és nem a ruháé. Sok boldogságot!
2012. nov. 16. 14:00
 13/57 A kérdező kommentje:

168 cm vagyok, és 53 kg. Szerintem nem tartozom a "dagadt" kategóriába...

És hogy rossz emlék lesz-e a lagzi, majd meglátjuk. De nem ezen fog múlni.

2012. nov. 16. 14:00
 14/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat. :)
2012. nov. 16. 14:01
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint a füzőrésszel nem kell erőteljes beavatkozást végezni, tehát az esküvődet nem fogja tönkretenni a fűző szorítása!

Szép és csodálatos leszel benne!

(bármi is történik az életedben a későbbiek során, az esküvőd akkor is a szép emlékek között marad meg!!!)

2012. nov. 16. 14:04
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

168, 53 még bőven a normális-karcsú alkat.

Valószínűtlen, hogy olyan vaskos karok vagy hájas hát járna vele, ami kizárja aruhát.

Szerintem csodaszép, nekem nagyon tetszenek ezek a csipkés, hosszú ujjú, kevésbé kivágott, klasszikus fazonok. Nem véletlen, hogy pl. egyetlen királyi esküvőn sem látni a menyasszonyt köldökig dekoltált, "félpucér" esküvői ruhában.

Aki akarja, nyugodtan dobja ki a kebleit a lagziján, de ez tőlem nagyon távol áll (hétköznap is, ünnepen is), így nekem ezek a ruhák 10/10 pontosak.

Sok boldogságot!

2012. nov. 16. 14:05
 17/57 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm. :)

Most fogok elkezdeni diétázni, tehát ennél még vékonyabb leszek, ha összejön.

2012. nov. 16. 14:06
 18/57 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép ruha. Sokkal szebb mint az olyanok amikből kivan a menyasszony mindene....Az alakod is tökéletes én is hasonló vagyok, bár nekem nem lesz ennyire zárt.
2012. nov. 16. 14:08
 19/57 A kérdező kommentje:
Tőlem is távol áll minden (elnézést azoktól, akiknek ez tetszik) közönséges darab. Számomra egy menyasszony a szűziesség konzervatív mintaképe, nem pedig egy sztriptíztáncosra hajazó nőszemélyé.
2012. nov. 16. 14:08
 20/57 anonim ***** válasza:
78%
Volt egy film gyerekkoromban az Olsen ikrekkel, Két tojás száz bajt csinál volt a magyar címe. Abba volt valami öreg nő egy tükörben, neki volt ilyen ruhája.
2012. nov. 16. 14:12
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!