Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az álomruhámról?
Sajnos nem egész alakos, de ez is magáért beszél.
Nyugodtan jöhetnek negatív és pozitív kritikák is, kíváncsi vagyok. :)
168 cm vagyok, és 53 kg. Szerintem nem tartozom a "dagadt" kategóriába...
És hogy rossz emlék lesz-e a lagzi, majd meglátjuk. De nem ezen fog múlni.
Ezek szerint a füzőrésszel nem kell erőteljes beavatkozást végezni, tehát az esküvődet nem fogja tönkretenni a fűző szorítása!
Szép és csodálatos leszel benne!
(bármi is történik az életedben a későbbiek során, az esküvőd akkor is a szép emlékek között marad meg!!!)
168, 53 még bőven a normális-karcsú alkat.
Valószínűtlen, hogy olyan vaskos karok vagy hájas hát járna vele, ami kizárja aruhát.
Szerintem csodaszép, nekem nagyon tetszenek ezek a csipkés, hosszú ujjú, kevésbé kivágott, klasszikus fazonok. Nem véletlen, hogy pl. egyetlen királyi esküvőn sem látni a menyasszonyt köldökig dekoltált, "félpucér" esküvői ruhában.
Aki akarja, nyugodtan dobja ki a kebleit a lagziján, de ez tőlem nagyon távol áll (hétköznap is, ünnepen is), így nekem ezek a ruhák 10/10 pontosak.
Sok boldogságot!
Utolsó, köszönöm. :)
Most fogok elkezdeni diétázni, tehát ennél még vékonyabb leszek, ha összejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!