Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Párom(a menyasszony) egyik barátnője, el szeretné hozni esküvőnkre a 2 hónapos kapcsolatát.Ezzel idáig semmi gond nem volna!
De mint kiderült a fiatalember aznap épp ügyeletes helpdesc lenne.
Pár nap vacillálás után párom felhívta a b.nőt, hogy probléma lesz az az ügyeletesség, mert hogy néz ki ha valaki telefonál, elővesz egy gépet és ott az asztalon elkezd dolgozni vagy épp csak kimegy valamelyik szertartásról.
Ezért adjanak választ ügyeletes lesz e vagy sem mert ha igen akkor sajnáljuk de visszavonjuk a párja meghívását.
Ezek után még a barátnőnek áll feljebb és beszél lekezelően, mert hogy mi támadjuk... és mi vagyunk a szemetek...
Szerintetek kinek van igaza? nekünk, hogy visszavonjunk a meghívást ha dolgozna a barát vagy a lánynak aki ezen megsértődik.
Hozzáteszem a leányzó meghívását továbbra is fenntartjuk, a válaszadásra pedig bőven adtunk időt...
Szép steril esküvőtök lesz!
Még a fing is vigyázzban fog állni mindenkiben :)
Nekem ugyanilyen hozzáállásom van, mint neked kérdező! De elmondhatom, hogy nagyon kevesen vagyunk ezzel így. Én sem vagyok népszerű ezzel a stílussal a családban. Sajnálom, de az ilyesmit nem tudom elnézni, ahogy ti sem. Ez a ti esküvőtök, ha nem látjátok szívesen, akkor nem.
Amúgy az én unokatestvérem a húgom ballagási vacsoráján (étteremben) előkapta a laptopot és a határidőnaplót és többször csörgött a telefonja is, de ez sztem csak engem zavart, többiek jól elvoltak egymással, fel sem tűnt nekik, az unokatesóm pedig rettentő fontos embernek érezhette magát....
Akkor ezek szerint megint kisebbségben vannak az értelmes emberek, vagy nagyon nem gondoltátok végig azt a szituációt, de ez nonszensz. Képzeljétek már el, ahogy a kérdezőek 20 év múlva nézegetik az esküvői képeket:
- Nézd, itt van Tibi bácsi, Magdi néni, Klárika... és ki ez a laptopos pasi a sarokban?
- Nem tudom, nem emlékszem a nevére.
Szerintem kicsit túl van parázva az egész. Én nem csinálnék abból túl nagy gondot, ha valaki kimegy a szertartás közben, pláne ha hátul volt, akkor észre sem veszik. Miért ne mehetne ki? Egy börtön a házasságkötő terem, ahová mindenki be van zárva? Ugyan már... Bárkivel megesik, hogy ki kell mennie, mert akár rosszul van, vagy valami. Senkit sem fogja érdekelni, ha valaki kisurran. Én meg tudom érteni a barátnőt is, meg a csávót is. Senki se ezzel fog törődni.
A mai világban az ember örül, ha van munkája, én meg tudom érteni, hogy muszáj felvennie a telefont, ki is rúghatják emiatt. Lány vagyok, és voltam már esküvőn a párom nélkül (igaz, mi nem két hónapos kapcsolat voltunk, de nem sokkal több), és elég rosszul éreztem úgy magam, tehát én a barátnő álláspontját is megértem.
Szerintem ennél nagyobb baj ne legyen az esküvőn...
Szerintem meg így is úgy is ti vagytok a parasztok. Most vagy meghívjátok vagy nem, de ilyen mondvacsinált kifogásokkal visszavonni a meghívást nevetséges. Nem az a te bajod, hogy ügyeletes lenne, csak ez épp kapóra jön, hogy megszabaduljatok tőle. Csak akkor minek kellett meghívni. Ilyen indokkal valakinek visszavonni a meghívását, hogy mi van, ha megszólal a telefonja, BUNKÓSÁG. Ennyi.
Az most teljesen lényegtelen, hogy terveztétek a keretbe vagy sem, de ha már egyszer mégis meghívtátok ilyen indokkal lepöckölni bunkóság.
Esküszöm pofám leszakad. Hogy egyes emberek hová nem fajulnak??? Azt mondja az első válaszoló, hogy túlparázzák és majd ott az esküvőn rakják ki. Pff. Gondolom mindenkinek az az ideális ha valaki esküvőn elkezd indulatokat szítani. Utána kedves kérdező voltál már pénzéhes, utána meg viszonyod van a barátnővel. :)) és akkor csodálkozunk miért ilyen a világ??? mert mindenki mindenkiről rosszat feltételez.
Normális, hogy izgultok, hiszen életetek egyik legfontosabb napja közeleg, így feszültebbek is vagytok, ez így normális, mindenki arra törekszik hogy minden tökéletes legyen. Azt hívsz meg és azt teszel éppen amit akarsz és ahogy jólesik.
Legyetek nagyon boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!