Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek kinek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Párom(a menyasszony) egyik barátnője, el szeretné hozni esküvőnkre a 2 hónapos kapcsolatát.Ezzel idáig semmi gond nem volna!

De mint kiderült a fiatalember aznap épp ügyeletes helpdesc lenne.

Pár nap vacillálás után párom felhívta a b.nőt, hogy probléma lesz az az ügyeletesség, mert hogy néz ki ha valaki telefonál, elővesz egy gépet és ott az asztalon elkezd dolgozni vagy épp csak kimegy valamelyik szertartásról.

Ezért adjanak választ ügyeletes lesz e vagy sem mert ha igen akkor sajnáljuk de visszavonjuk a párja meghívását.

Ezek után még a barátnőnek áll feljebb és beszél lekezelően, mert hogy mi támadjuk... és mi vagyunk a szemetek...

Szerintetek kinek van igaza? nekünk, hogy visszavonjunk a meghívást ha dolgozna a barát vagy a lánynak aki ezen megsértődik.

Hozzáteszem a leányzó meghívását továbbra is fenntartjuk, a válaszadásra pedig bőven adtunk időt...

2012. okt. 28. 17:10
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

28 és 26 akinek erről a témáról is csak a pénz jut eszébe az aláírhatja a szegénységi bizonyítványát!

Nem vártunk el semmit senkitől nincs ajándék listánk nem kérünk senkitől semmit!!

50 fő alatt szűk családi max 1-2 barátos körben nem a nászajándék gyűjtés miatt tart az ember esküvőt!

Ha akarnék összeírhatnék 150-200 fős násznépet, de nem kell azok kellenek ide akiket igazán szeretünk akikkel ezen a napon együtt szeretnénk lenni.

2012. okt. 28. 18:31
 32/50 anonim ***** válasza:
71%

ember! legalább azt tanulsz meg leírni helyesen hogy HELPDESK! fáj ahogy a külföldi ill. jövevényszavakat írod...

mondd meg a kislánynak, hogy a helpdeskes csákóját ne hozza, mert nem megy a levegőbe a zinternet, nem tud majd dolgozni, és kirúgják, és nem lesz majd lóvéja venni a kis barátnőjének jegygyűrűt, és majd nem lesz lehetősége nem meghívni titeket az esküvőjükre, mert te meg kőműves vagy, és nehogymár ott kezdjél el falat vakolni :P

2012. okt. 28. 18:37
 33/50 anonim ***** válasza:
72%
ha nem szólt volna h ügyeletben van megspórolt volna neked ennyi kavarást és észre sem vetted volna ha diszkréten elvonul a vacsi közben. Szerintem feleslegesen kombinálsz
2012. okt. 28. 18:40
 34/50 anonim ***** válasza:
73%
Ha egyszer már meg hívtátok,bunkóság vissza vonni.Egy esküvő nem arról szól merev csendben kevés lélegzet vétellel pislogjanak.Túlliheged nagyon.Nekem úgy jön le nem is akartad ott legyen.Személy szerint ha én lennék a barátnő nem is mennék már el.Nem sok vizet zavarna ott ez a pasi,te keresel a kákán is csomót
2012. okt. 28. 18:58
 35/50 anonim ***** válasza:
46%

én meg úgy vagyok vele, hogy aki csak két hónapja a barátom, még megkérdezni is alig merném, hogy elhozhatom e, azért mert lefeküdtem vele 4szer...

kicsit vissza kellene fognia a meghívott bnőnek az arcából.

a végén még ő fog kivonulni csörgő telefonnal, nem is a srác...

2012. okt. 28. 19:08
 36/50 A kérdező kommentje:

35 :-) Milyen igazad van!

De sajnos a többség szerint mi vagyunk a hülyék.

Sajnos tényleg túlreagáltunk egy apró dolgot de csak azért mert már a sokadik apró dolog volt amiről itt nem is esett szó!

Szegény srácon csattan minden ami a bnő számlájára írható.

2012. okt. 28. 19:14
 37/50 anonim ***** válasza:
45%
Netán volt valami a b.nő és a vőlegény között? Sanszos:)
2012. okt. 28. 19:22
 38/50 anonim ***** válasza:
69%

Durva, általában a menyasszony szokott hisztérikává változni az esküvő előtt...

Ennyire szerintem nem kellene a srác ellen lenni, főleg hogy előfordulhat, hogy tök normális. Másrészt én személy szerint nem érezném jól magam egy olyan esküvőn, ahol még a légy is cikcakkban repüljön, mert jajj, ez a pár napja és minden kottára úgy legyen, ahogy ők a kis fejükben elképzelték

2012. okt. 28. 19:25
 39/50 anonim ***** válasza:
45%
van a meghívó és a meghívott. nem kérdés hogy kinek kell kihez alkalmazkodnia.
2012. okt. 28. 19:46
 40/50 anonim ***** válasza:
63%
Az egyik csatornán vagy egy műsor aminek az a címe hogy menyaszörnyek. Amíg nem jártam ide addig azt hittem milyen hülyeség, de talán mégsem.
2012. okt. 28. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!