Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzámennétek egy férfihez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámennétek egy férfihez, aki megfelelne több szempontból is, de nem vagytok szerelmesek belé?

Figyelt kérdés
Jártunk, de részemről nem jött a szerelem, viszont nagyon jó barát, és jó ember. A következő lépés már a házasság lehetne, de nem tudom, így mitévő legyek. Várjak, míg nem botlok olyanba, aki szintén ilyen "tökéletes", de szerelmes is leszek belé? Hülye vagyok elszalasztani egy ilyen férfit, aki most a barátom? Hűséges, jó ember, dolgozik, segít másoknak, szeret emberek közt lenni? Ami zaavar benne az egyrészt az érezhető önbizalomhiánya, kicsit olyan tedd ide tedd oda típus, de nem durván olyan, csak kicsit zavaró a dolog.
2012. okt. 21. 21:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Azt tudom tanácsolni, hogy ne menj hozzá és várj még! Nekem is volt ilyen kapcsolatom, imádott a pasi, de nem voltam szerelmes, csak tudtam, hogy jó ember és biztonságban lennék mellette, de nemet mondtam! Mindig éreztem, hogy még az a plusz érzés, hogy igen ő kell nekem, vele akarom leélni az életem, az nem volt meg, csak jóval később! Akinél megtaláltam ezt, ahhoz hozzámentem, de akkor már ez nem volt kérdés! MEgérte várni!
2012. okt. 21. 22:42
 32/41 anonim ***** válasza:
MEM! Tapasztalat alapján merem ezt írni.
2012. okt. 22. 07:16
 33/41 anonim ***** válasza:
45%
Aki hozzámenne, az csak a pénz miatt tenné.
2012. okt. 22. 08:16
 34/41 anonim ***** válasza:

23-assal abszolút egyetértek!!

Egyébként szerintem ég és föld a különbség aközött, hogy egy kapcsolatban csitult csak a szerelem, vagy eleve ott se volt...

Egyébként hány éves vagy kérdező, hogy ilyen görcsösen férjhez akarsz menni?

2012. okt. 22. 08:35
 35/41 anonim ***** válasza:
Nem. Mert el fogsz tőle válni amint jön egy számodra vonzó jelölt. És akkor a legjobb barátodat csinálod ki. Akkor pedig marhat a bűntudat. Jobban mintha most hagyod az egészet.
2012. okt. 22. 09:43
 36/41 anonim válasza:
Semmiképp. Néha jobb a szívedre hallgatni, mint az eszedre. Várj, és örülj inkább annak, hogy van egy ilyen jó barátod, mert, ha csak kényszerből vagy vele, akkor nem hiszem, hogy boldog leszel.
2012. okt. 22. 09:48
 37/41 anonim ***** válasza:
ha jó a szexuális életetek akkor igen.
2012. okt. 22. 10:50
 38/41 Quorra ***** válasza:
Én igen!
2012. okt. 22. 16:43
 39/41 anonim ***** válasza:

szerintem szereted csak nincs koztetek orult rozsaszin langolas de meg lehet. Van egy afrikai mondas ,, a jo levest hidegen teszik a tuzre ,amelyik leves mar felforrt az csak kihulni tud,,

nagy langolasbol lehet nagy semmi hazassag szerelemtol nem mukodik egy kapcsolat hanem attol amit a szerelem hoz tolerancia turelem szeretet konfliktus megoldas stb

2012. okt. 22. 18:32
 40/41 anonim ***** válasza:
a válaszom kategórikus NEM!!!
2012. okt. 24. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!