Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennétek egy férfihez, aki megfelelne több szempontból is, de nem vagytok szerelmesek belé?
Figyelt kérdés
Jártunk, de részemről nem jött a szerelem, viszont nagyon jó barát, és jó ember. A következő lépés már a házasság lehetne, de nem tudom, így mitévő legyek. Várjak, míg nem botlok olyanba, aki szintén ilyen "tökéletes", de szerelmes is leszek belé? Hülye vagyok elszalasztani egy ilyen férfit, aki most a barátom? Hűséges, jó ember, dolgozik, segít másoknak, szeret emberek közt lenni? Ami zaavar benne az egyrészt az érezhető önbizalomhiánya, kicsit olyan tedd ide tedd oda típus, de nem durván olyan, csak kicsit zavaró a dolog.2012. okt. 21. 21:13
31/41 anonim válasza:
Azt tudom tanácsolni, hogy ne menj hozzá és várj még! Nekem is volt ilyen kapcsolatom, imádott a pasi, de nem voltam szerelmes, csak tudtam, hogy jó ember és biztonságban lennék mellette, de nemet mondtam! Mindig éreztem, hogy még az a plusz érzés, hogy igen ő kell nekem, vele akarom leélni az életem, az nem volt meg, csak jóval később! Akinél megtaláltam ezt, ahhoz hozzámentem, de akkor már ez nem volt kérdés! MEgérte várni!
32/41 anonim válasza:
MEM! Tapasztalat alapján merem ezt írni.
33/41 anonim válasza:
Aki hozzámenne, az csak a pénz miatt tenné.
34/41 anonim válasza:
23-assal abszolút egyetértek!!
Egyébként szerintem ég és föld a különbség aközött, hogy egy kapcsolatban csitult csak a szerelem, vagy eleve ott se volt...
Egyébként hány éves vagy kérdező, hogy ilyen görcsösen férjhez akarsz menni?
35/41 anonim válasza:
Nem. Mert el fogsz tőle válni amint jön egy számodra vonzó jelölt. És akkor a legjobb barátodat csinálod ki. Akkor pedig marhat a bűntudat. Jobban mintha most hagyod az egészet.
36/41 anonim válasza:
Semmiképp. Néha jobb a szívedre hallgatni, mint az eszedre. Várj, és örülj inkább annak, hogy van egy ilyen jó barátod, mert, ha csak kényszerből vagy vele, akkor nem hiszem, hogy boldog leszel.
37/41 anonim válasza:
ha jó a szexuális életetek akkor igen.
39/41 anonim válasza:
szerintem szereted csak nincs koztetek orult rozsaszin langolas de meg lehet. Van egy afrikai mondas ,, a jo levest hidegen teszik a tuzre ,amelyik leves mar felforrt az csak kihulni tud,,
nagy langolasbol lehet nagy semmi hazassag szerelemtol nem mukodik egy kapcsolat hanem attol amit a szerelem hoz tolerancia turelem szeretet konfliktus megoldas stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!