Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzámennétek egy férfihez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámennétek egy férfihez, aki megfelelne több szempontból is, de nem vagytok szerelmesek belé?

Figyelt kérdés
Jártunk, de részemről nem jött a szerelem, viszont nagyon jó barát, és jó ember. A következő lépés már a házasság lehetne, de nem tudom, így mitévő legyek. Várjak, míg nem botlok olyanba, aki szintén ilyen "tökéletes", de szerelmes is leszek belé? Hülye vagyok elszalasztani egy ilyen férfit, aki most a barátom? Hűséges, jó ember, dolgozik, segít másoknak, szeret emberek közt lenni? Ami zaavar benne az egyrészt az érezhető önbizalomhiánya, kicsit olyan tedd ide tedd oda típus, de nem durván olyan, csak kicsit zavaró a dolog.
2012. okt. 21. 21:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
21%

"részemről nem jött a szerelem, viszont nagyon jó barát, és jó ember. "

Ha neked ez már elég nemcsak ahhoz hogy járj vele de még hozzá is menj akkor csak sajnálni tudlak. Gondold végig: nap mint nap lefeküdnél egy olyan emberrel akibe nem vagy szerelmes (holott ezt ugyebár elvileg csak k.rvák csinálják...), gyereket szülsz neki stb.

Kérdem én: megéri?

2012. okt. 21. 21:30
 12/41 A kérdező kommentje:
Igen nehéz volt egy ilyen emberrel szakítani, mert jó, és kedves. De elejében sem a külseje fogott meg, hanem én sem tudom, mi.. de idővel, ahogy jártunk, nem, hogy jobben megszerettem volna, hanem ami zavart, az egyre jobban zavarni kezdett, rájöttem, nem vagyok szerelmes. De azóta gondolkodtam, hogy nem is feltétlen kell a szerelem, hisz ez az ember szeret engem, és ki tudja, mikor fogok újra ilyen emberbe botlani, nagyon de nagyon ritka az ilyen jó lelkű ember, akinek én is tetszem, mert ugye az is kell a sikerhez, 2 ember. E a kapcsolat már majdnem tökéletes, csak hiányzk valami, de lehet nem kellene zavarjon. Tudom, hogy nincs tökéletes ember, én sem vagyok az. Míg nem jártunk, én voltam az,a ki próbált segíteni azönbizalomhiányán, és valamelyest javult is de szakítás után minden a régi lett nála.
2012. okt. 21. 21:33
 13/41 anonim ***** válasza:
36%

"holott ezt ugyebár elvileg csak k.rvák csinálják..."

Ha valakinek nem lenne tiszta: ezt egyébként azért írtam mert egyrészt a közfelfogás másrészt maguk a nők is azt vallják hogy nem fekszenek össze bárkivel. (Érdekes hogy ha egyéjszakás kapcsolatról van szó akkor "nem olyan lány vagyok" de ha házasság és család a téma akkor már inkább igyekszenek önmagukat is becsapva mégiscsak belemenni a dologba - tisztelet a kivételnek)

2012. okt. 21. 21:36
 14/41 anonim ***** válasza:
71%

Ha a barátság mellett, meg van a szexuális vonzalom is, csak szerelem nincsen: akkor igen!

Szerintem jobb szeretetből házasodni. Egyrészt a szerelem úgyis elmúlik, másrészt meg a szerelem egyenlő nálam a rózsaszin köddel (amikor nem látod a másik ember hibáit, nem is tudod miért szereted, de a megszállottja vagy), ezzel szemben a szeretet számomra kb. azt jelenti, hogy tudom milyen ez az ember, ismerem az erősségeit és a gyengeségeit is, ezzel együtt akarok vele élni, mert tudom, hogy jó társam lesz, és én is jó társa tudok lenni.Fontos az is, hogy közösek legyenek a céljaitok. Az önbizalomhiány egyébként nem nagy hiba, tudsz neki segíteni, hogy magabiztosabb legyen! Egy jó kapcsolatban erősítik egymást a felek!

2012. okt. 21. 21:36
 15/41 anonim ***** válasza:
66%
Első férfi az életedben?? Húú, akkor várj még...
2012. okt. 21. 21:37
 16/41 anonim ***** válasza:
A szex milyen?
2012. okt. 21. 21:37
 17/41 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen helyzetben nincs igazán jó tanács, neked kell döntened.

Egy azonban biztos: én hozzámentem egy ilyen férfihez, és azóta boldog családi életet élek, elégedett vagyok, mindenben számíthatok rá, és minden barátnőm irigyel.

De ami nekem bejött, nem biztos, hogy neked is jó.

2012. okt. 21. 21:39
 18/41 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Most együtt vagytok, vagy szakítottatok? Mi van?

Ne szánalomból menj hozzá valakihez, hanem szerelemből. Ha már most nincs meg a lángolás, mi lesz később? Ha már valami zavar benne, az már régen rossz. Én úgy látom, hogy félsz a magánytól, vagy hogy nem fogsz mást találni. Ha most együtt is maradtok, később ez a "kapcsolatotokon" nagyon ki fog ütni.

2012. okt. 21. 21:39
 19/41 anonim ***** válasza:
58%
Még valami, a szex, ha nincs meg a vonzalom, akkor nincs is értelme.
2012. okt. 21. 21:41
 20/41 anonim ***** válasza:

"E a kapcsolat már majdnem tökéletes"

Bocs de ezen elmosolyodtam :) Ez a kapcsolat a lehető legtávolabb áll a tökéletestől. Ha a szerelem mindenkori hiányát nem is számítjuk szerinted a te feladatod lenne önbizalmat önteni belé? Megállás nélkül győzködni őt hogy "de igenis szeretlek stb."? Nem fárasztó ez néha? ("Néha", néhány év után ez az egész állandóan fárasztó lesz).

Ha meg nem vetted volna észre ő például pont azért volt veled hogy ŐT biztassa valaki, ŐBELÉ öntsön valaki önbizalmat. Ezért nem jó önbizalomhiányos emberrel járni.

2012. okt. 21. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!