Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőtökön a vőlegényeteknek volt/lesz sminkje?
Légyszi kort is írjatok!
23/L
"Egy igazi férfi pedig rózsaszín tüllszoknyában is férfias benyomást kelt"
Oké, csak semmi értelme nincs ráadni. :) Egy kutyán is látszik rózsaszín tüllruhában, hogy kutya, de attól még nem lesz normálisabb látvány.
Itt találtam vőlegény sminket.
Nekem nem tetszik. Persze, ha szeretné a vőlegény/vőlegényem(amit kétlek) akkor tőlem ok.
21/L
Ha láttad már a barátodat grafikus programmal dolgozni, és értesz hozzá kicsit, akkor tudod, mennyi idő egy-egy képet retusálni. Mattítani a homlokot vagy arcot tized ennyibe kerül, ráadásul nincs az az épeszű ember, aki arra számít, hogy tökmindegy, hogy nézek ki a képen, majd a fotós retusál belőle valami ütőset.
Persze ha nem értesz a photoshophoz, akkor megértem, hogy pikk-pakk megy elméletben a retusálás. :-P De kérdezd meg a barátodat, mennyiből tart 500 képről leszedni a csillogó homlokot. A választ nem kell leírnod. ;-)
Hát ha tőlem csak meg is kérdeznék, égnek állna a hajam!
Fújjj!
"mennyiből tart 500 képről leszedni a csillogó homlokot."
Én nem tudom,ki hogy van vele,kedves válaszoló,de voltam 4 esküvőn is,és ott nem készült fél ezer kép,meg mind az 500 képet nem hiszem hogy megakarják tartani :)
Én arra gondoltam,hogy kiválogatni a "Best of képeket",
és azokat megszerkesztgetni.
A belinkelt vőlegény egyetlen okból néz ki "rosszabbul" a sminkeletlen képen: nem mosolyog, hülye arcot vág. Ha ugyanolyan szögből mosolyogva fotózzák, jobban nézne ki, mint az arcpírral tuningolt porcelánbaba-képen.
Én csak azt nem értem, hogy az ember a hétköznapokon sem tökéletes, nem gép, nem divatbaba, hanem ember, akinek valamilyen a bőre meg a haja. Miért baj az, ha rálehet ismerni az eksüvője napján, és nem valami papírmasé figurának tűnik?
"ma 16:02"
Akkor nem értesz,mert én meg azoknak vetettem fel ezt a lehetőséget,akik nagyon ellenzik a sminket,de jó képeket akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!