Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőtökön a vőlegényeteknek volt/lesz sminkje?
Légyszi kort is írjatok!
23/L
Szerintem sem kell ebből nagy ügyet csinálni,bár a csillogó
homlokot meg lehet oldani Photoshoppal,viszont aki nem ért hozzá,annak egyszerűbb az alapozó.
Ha tökéletes képet akarnak,akkor szerintem belefér.
Ettől nem lesz b.zi!
A férfi sztárokat is kisminkelik,befestik a hajukat...stb.
20asnál nem értem a 0%-ot...
az én párom biztos nem engedi, elvégre a fotós dolga a retusálás, ha valamelyik képen annyira feltünő, majd kijavítja, eleget fizetünk neki...
Mivel esküvő előtt kijött 2 patti az arcán, ezeknek a nyomát korrektorral tüntette el a sminkes, illetve a homloka lett mattítva, de ennyi...
27/N
Utolsó: na persze, a híres fotosopp, ugyebár. Volt már a kezedben, vagy csak hallottál róla? Gyanítom, inkább ez utóbbi. :-))))
Az esküvőnkön és az ehhez tartozó hacacárén kb. 500 db pillanatkép készült. A csillogó homlokot a fényképről leszedni néha pár mozdulat csak, néha viszont elég kemény feladat. De átlagoljunk, egyesével megynitni a képeket, leszedni a csillogást, elmenteni - mondjuk legyen 2 perc képenként. 500 képnél ez 1000 perc, ezt szorozd meg egy profi órabérével, akinek mind az eszköze (photohop), mind a tudása (retusálás) megvan ehhez.
Az összeg olyan magas, hogy a fotós bére nem volt ekkora, arról pedig nem is beszéltem, hogy az 500 képet összeszedegetni a nagybácsik, uncsitesók, századik amatő fényképész rokonoktól elég hajszás meló.
Mindezt vesd össze azzal, hogy egy sminkes 10 perc alatt kiszedi a fotókról a csillogást: szinte nem is látható "smink". :-)))
Azért egy retusálás látszik, akármennyire jó a fotós. A mai ember photoshop-on edződött szeme azonnal kiszúrja.
Nem egyszerűbb egy ecsetvonás élőben, mint a manipulálás? Ennyi erővel pucéran is lehet fényképezkedni, és majd odaretusáljuk az álomruhát, ami túl drága, mindenkinek szélesebb mosolyt húzunk az arcára, és féltékeny csillogást csempészünk a tekintetekbe, ahogy mindenki szemgolyóját átszerkesztjük, hogy a boldog arát csodálja.
Nem tudom, hányadik válaszoló volt, aki írta, hogy mert nem meleg...
Javítsatok ki, ha tévedek, de azt nevezzük melegnek, aki a saját neméhez vonzódik, nem?
Aki egy sminktől elkezd vonzódni a férfiakhoz, abban alapból is megvolt a hajlam.
Az én vőlegényemnek volt sminkje. Nem ellenkezett, nem érezte magát férfiatlannak. Szerintem élvezte is, ahogy a fodrász meg a sminkes csajok szépítgették.
De amúgy tényleg fontos, hogy a vőlegény jól érezze magát az esküvőjén, és aki a tökéletességet élvezi az sminkeltesse ki magát :)
Isten őrizz, hogy sminket kérjünk a páromnak. Nálunk fel sem merült a téma, mert én se engedném, de ő meg mégannyira se akarná. A fotósnak a dolga, hogy retusáljon..dolgozzon csak, ha már fizetünk neki.
22N
Jó ég, nem is hittem, hogy van nő, aki sminkbe rakatja a vőlegényét. Hát nálunk nem lesz ilyen. Magamon is utálom, és legfeljebb egy púder meg egy szempillaspirál lesz. Ha nem bronzosítom egyébként fehér bőrömet sült tészta színűre, akkor a szegény holtsápadt vőlegény se fog rosszul kinézni. (Miért is holtsápadt?!)
Még mindig abban vagyok, hogy az esküvő két ember fogadalma arról, hogy együtt szándékoznak leélni az életüket, nem pedig divatfotózás két műanyag kirakatbábuval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!