Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek volt már buborékfújás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már buborékfújás az esküvőtőkőn keringő közben?

Figyelt kérdés
Mi szeretnénk,ha lenne.Csak nem tudjuk,hogy csináljuk.Ti milyen készüléket vettettek?Ötlet esetleg? :)
2012. ápr. 21. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Nekünk még nem.

Ez jónak tűnik:

[link]

2012. ápr. 21. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez tök jó ötlet:) szerintem ha keresgélsz kicsit neten, akkor találsz, vagy ha mégsem,makkor menjnel elctronikai boltokba, és ott kérdezgess.
2012. ápr. 21. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi:) Valami elektromosra gondolunk,h ne a vendégeknek kelljen fújni.
2012. ápr. 21. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az tök jó, ha a vendégek fújhatják, mert akkor ők is részt vesznek benne. :) Főleg, ha van gyerek is köztük. Egyébként azt is olvastam, hogy a buborékfújás nem olyan jó ötlet, mert foltot hagy a ruhán.
2012. ápr. 21. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

játékboltban kb 3000 ft, de azok aktívan színesek. nálunk majd a gyerekek fujják a sima natúrt, 1. képen linkeltet, de nem az étteremben, hanem az utcán, meg fotozáson.

2012. ápr. 21. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Én csak olyat láttam, hogy amikor az ifjú pár kijön a szertartásról, akkor rizsszórás vagy virágszirmok helyezz ezzel várják őket a vendégek. Fotókon nagyon jól mutat szép napos időben! Mint például itt: [link] (jobb szélső oszlopban a negyedik kép felülről).

Hát a tánctéren szerintem kicsit veszélyes, gondoljátok csak el, hogy a kis nyálkás buborékok földet érnek a kövön, és ahogy kipukkadnak, marad utánuk egy kis vizes folt, aztán még valaki megcsúszik rajtuk... Én mindenképp szabadban csinálnám!

2012. ápr. 22. 10:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!Találtunk pisztolyt a neten rendelek belőle és azt csak nyomogatni kell.Mi tánc közben szeretnénk.Remélem szép lesz.
2012. ápr. 22. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
a fiamnak van uv-s, ne olyat rendelj, mert az brutálisan világít :))
2012. ápr. 22. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó ötlet amúgy, de arra vigyázni kell, nehogy elcsússzatok a földre hulló buborékok hagyta nyomokon.

Egy buliban volt ilyenben részem, ott többen elcsúsztak.

2012. ápr. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!