Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már buborékfújás az esküvőtőkőn keringő közben?
játékboltban kb 3000 ft, de azok aktívan színesek. nálunk majd a gyerekek fujják a sima natúrt, 1. képen linkeltet, de nem az étteremben, hanem az utcán, meg fotozáson.
Én csak olyat láttam, hogy amikor az ifjú pár kijön a szertartásról, akkor rizsszórás vagy virágszirmok helyezz ezzel várják őket a vendégek. Fotókon nagyon jól mutat szép napos időben! Mint például itt: [link] (jobb szélső oszlopban a negyedik kép felülről).
Hát a tánctéren szerintem kicsit veszélyes, gondoljátok csak el, hogy a kis nyálkás buborékok földet érnek a kövön, és ahogy kipukkadnak, marad utánuk egy kis vizes folt, aztán még valaki megcsúszik rajtuk... Én mindenképp szabadban csinálnám!
Jó ötlet amúgy, de arra vigyázni kell, nehogy elcsússzatok a földre hulló buborékok hagyta nyomokon.
Egy buliban volt ilyenben részem, ott többen elcsúsztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!