Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőtökön a vőlegényeteknek volt/lesz sminkje?
Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok!
23/L
2012. okt. 16. 18:21
3/48 anonim válasza:
Két éve volt az esküvőnk s a férjemnek olyan lehelet vékony natúr sminkje volt, ami jól is állt neki. 27/N
4/48 anonim válasza:
a vőlegényemnek lesz sminkje, jövőre lesz az esküvőnk és sokszor fényes az arca (ez a fotókon rosszul néz ki), elkel neki a smink 25/L
5/48 anonim válasza:
Jövőre lesz az esküvőnk. Nem lesz a vőlegényemnek sminkje!
6/48 anonim válasza:
Nem is hallottam erről. Milyen sminket tesznek a férfiakra?
7/48 anonim válasza:
Nem voltam kisminkelve, mert nem vagyok b@zi!
27/F
8/48 anonim válasza:
Olyat el tudnék képzelni, hogy a szemöldökét megcsipkedjék, nem kell itt formázásra gondolni, csak a nagyon kósza szálakat kicsipkedni, meg valami mattító, bőrkiegyenlítő krém, mondjuk egy nagyon vékony réteg BB krém. De ennyi, semmi több.
9/48 anonim válasza:
A sminkesemmel beszéltem és ő azt mondta, hogy a vőlegényeknek meg szokta csinálni a sminkjüket, tehát neki is lesz. :) 30/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!