Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a ruha?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik.

[link]

2012. okt. 7. 22:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%

Hát nekem meg kicsit sem tetszik.

Mintegy 10 éve kinőttem már a "hercegnőakaroklenni" időszakot, és az esküvői ruhámban is szeretnék majd elsősorban önmagam lenni, aki egyébként éppen férjhez megy és felvesz egy ruhát, ami az alkalomhoz illik.

És mivel hétköznap is a kényelmes, egyszerű, természetes ruhákat szeretem, az esküvői öltözékem is valami ilyesmi lenne.

2012. okt. 8. 09:06
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

szép, de ez hülyeség, h csak nagyamellűekek áll jól, mert a az a nagy mell természetes, akkor ez meg nem tartja, az biztos.

nekem tetszett egy hasonló ruha, kisebb kövekkel, azt is leszólták... nem tudom, mi lett itt hirtelen az esküvő kategóriával az utóbbi 1-2 hétben akármilyen ruha felkerül ide, azt leszólják...

amúgy nekem tetszik!

(és azt sem értem, a szubjektív véleményt miért kell lepontozgatni, ha nem értenek vele egyet, attól még hasznos...)

2012. okt. 8. 10:05
 23/26 anonim ***** válasza:
62%
Az én ízlésemnek ez nagyon csicsás és kicsit bazári feeling ezzel a sok kővel. Én inkább a letisztultabb, kifinomultabb darabok közül fogok válogatni.
2012. okt. 8. 12:22
 24/26 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Továbbra is mondom, én senkit nem pontoztam se le se fel. Elfogadom mások véleményét is.

Bár meglep, hogy páran egy egyszerű kérdésnél milyen érdekesen tudnak válaszolni, mintha fullánk ment volna a fenekükbe. A Diszkrimináció sem tudom hogy jön ide.

Hiszen a pánt nélküli ruhák pont a nagy mellűekre nem jók, lévén nehezen tartja meg. De hát ha valaki ebben is a rosszat látja, lelke rajta.

Rájöttem, hogy az ilyen esküvői ruha vélemények mindig az adott divattól függ, és persze a saját ízlésünkről.

Ha valaki ma ilyen ruhát választana, az minimum egy "kolompár" jelzőt kapna. Ha valaki 80-as évekbeli esküvői ruhát választana, azt is leszólná mindenki, hiszen nem a mai divatnak megfelelő. Nem pánt nélküli, nem egyszerű stb.. Mert ugye ma ez a divat.

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

2012. okt. 8. 12:40
 25/26 anonim ***** válasza:
Visszatérve a mell kérdésre, ehhez a ruhához szerintem nem túl kicsi, de nem is hatalmas kell kell, és alulról megtámogatva ezzel a nem tudom, mi a neve ragtapasszal, ami arra hivatott, hogy a mellett feltolja.
2012. okt. 8. 13:06
 26/26 anonim ***** válasza:
37%

ehhez szerintem szilikoncici kell :)

de tartom a véleményem, tetszik :)

2012. okt. 8. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!