Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól áll nekem az ilyen típusú ruha?
Nem pont ez a ruha (az aljával és a hátával nem vagyok teljesen kibékülve, illetve nagy volt, ezért kellett hátul összefogni), de az ilyen sellő fazonú. Nem előnytelen?
A fényéből és a húzódásából ítélve poliészternek tűnik! A felső réteg nem is annyira, de a csipke mindenképpen.
A weboldalukat megnéztem, ott nagyon jó minőségűnek tűnnek a ruhák, ráadásul a spanyol tervezőkre egy rossz szavam sem lehet, a szakma legjobbjai között vannak. Előfordulhat, hogy csak a kép rossz minősége miatt tűnik rosszabbnak az anyag is, de az is lehet, hogy a szalon gyenge másolata a La Sposa modelljéről.
Elkeserítő, de gyakran előfordul, hogy keleti behozatal, pl. ukrán, vagy távol-keleti ruhákat márkásként (főleg olasz, francia) tüntetnek fel, és ilyen áron adják ki. Győződj meg róla, hogy nem másolat...
az oldalukon szerintem a következő ruha lehet a tiéd:
a 28. modell a 2012/2013 glamour kollekcióból. (jobb középen, a kis képek alatt tudsz lapozni)
Azonban a te ruhád más kidolgozottságú egy kissé, pl. jóval jobban ráncolt (bár ez lehet a háton való összefogásnak köszönhető?).
Azt is add hozzá, hogy az eredeti vételára megközelítőleg 300-400.000 ft körül van, tehát ha túl olcsón akarják rád sózni, akkor valószínűleg hamisítvány.
Mindenesetre reménykedjünk, hogy eredeti, és csak a kép minőségének köszönhető a torzítás.
Sok boldogságot kívánok egyébként, és ne aggódj, tökéletes lesz rajtad a ruha :)
Csak jobban látszik a kérdező amatőr képén szerintem, tök ugyanaz a ruha.
Ha rákeresel máshol is arra, hogy La Sposa Madeira, ahol be van zoomolva az a rész, vagy más pózban van a modell, sőt a weboldalukon is, a fekvős képen, ha nagyon mereszted a szemed látszik a ráncolás és azért azt tudjuk, hogy ezek az esküvői ruhák azért nem egészen olyanok egy átlag ember átlag képén, mint a felturbózott katalógus képeken.
Pl. láttam már olyat, hogy élőben meglepődtem, hogy a tüll vagy mi réteg alatt az ilyen virágminták is voltak a szoknyán, és a mi képünkön is látszott, aztán mikor hazamentem akkor láttam a katalógus képen, hogy jé, ha nagyon-nagyon nézem, akkor tényleg ott van. Gondolom olyanok ezek a képek, mint mikor Britney Spearsnek kiretusálták a csípőcsontját...
Nagyon csinos vagy benne :), és a ruha is szép. 2 észrevételem lenne csak:
1. Tényleg kicsit erősít csípőben. Szép széles csípőd van, és ha nem zavar a dolog, nyugodtan válassz sellőfazonú ruhát. De ha esetleg nem szereted, hogy nagyobb a feneked, akkor nem ajánlott az ilyen fazon.
2. Azt kalkuláld bele, hogy nagyon macerás lesz ebben pisilni meg ülni :)
Sok boldogságot!
Csinos vagy benne, jól áll Neked!
Viszont az, hogy bele van varrva a márkajelzés, az még nem jelenti azt h eredeti is.
Ismerek egy varrónőt, aki XY divatháznak varrja az öltönyöket meg kosztümöket, amik elvileg olasz és francia anyagokkal dolgoznak...csak éppen nem azzal vannak elkészítve, csak a végén azt a címkét varrják bele és 3x-4x annyit keresnek rajta.
Ettől függetlenül lehet ez a ruha eredeti, nem azt mondom h nem, mert én nem értek az ilyenekhez...csak amit tapasztaltam.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!