Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A hugom nem hívott meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hugom nem hívott meg az esküvőjére! Ez gáz? Többi lennt!

Figyelt kérdés

Annyira nem egyszerű a dolog,mert nem magyaroszágon lesz neki hanem amerikában.Igaz én nem vagyok eleresztve pénzügyileg szóval nem vehetném meg a repjegyet.Anyámat hívta meg egyedül de az övét kifizette.Azért nem élnek rosszl mert ő is jól keres és a párja is,de nyílván nem várhatom el hogy az enyémet is fizesse,de azért rosszul esik a dolog és nem tudom eldönteni hogy a pénz miatt nem hívott meg vajon,vagy azért mert nem akart..

Nem lesz nagy esküvő és nem terveznek nagy banzájt de nem tudom kicsit furán érzem magam emiatt és nem tudom hova tenni a dolgot.

2012. szept. 28. 20:29
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
90%

Szóhoz sem jutok...

én tuti halálosan megsértődnék....

És odaszúrnék neki.....h kösz hogy megosztottad velem, hogy megkérték a kezed...v vmi ilyesmi

de egy hasonló, kicsit durvább eset:

A nagynéném úgy tudta meg, hogy a lánya férjhez ment, hogy kapott egy levelet a lány, de még a szülői címre, de már a férjezett nevére!!!!!!!

2012. okt. 3. 18:57
 42/43 anonim ***** válasza:

1: Ne akard már beosztani az Ő pénzüket!

Mégis kinek képzeled te magad?! Lehet, hogy nem akartak meghívni mert neked már (és a párodnak és a gyerekeidnek...) nem tudnák kifizetni az oda és vissza jegyet az USA-ba. Te sem tudod, lehet, hogy ők sem. Az is lehet, hogy kitudnák de nem akarják. Az ő dolguk. Tudod te mennyibe kerül csak egy db repjegy az USA-ba és vissza?? Nem beszélve a szállásodról és az étkeztetésedről.

2: Azt hív meg, akit akar! Az ő esküvője!

2012. nov. 4. 10:04
 43/43 anonim ***** válasza:

furán jön ki, hogy számolgatod, hogy mennyit keresa tesód, és meghívhatott volna.

Ha valaha is volt ilyen megjegyzésed, akkor el tudom képzelni, hogy ezen besértődtek, és nem akarnak újabb találkozást.

De az is lehet, hogy neked van igazad. A pénz nagy úr. Van, aki azt hiszi, hogyha felvitte Isten a dolgát, meg "jókor volt jó helyen", a másik meg "élhetetlen", mert nem tud az átlag fölé emelkedni, akkor lúzer.

A közeli rokonom a városunkban vett házat, és ide költözött, de nem szólt róla. Régen jó volt a viszony, mindenki tudott örülni a másik szerencséjének. Most megtartotta magának, pedig soha eszünkbe sem jutott potyázni, vagy kölcsönkérni...

De a fagyi visszanyal, az idő elszáll, a pénz elfogy, a fiatalság, sportosság elmúlik, a barátok is visszafordulnak a családjuk felé ... nincs csodálói kör. Már mi is jók lennénk...

2012. nov. 4. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!