Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A hugom nem hívott meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hugom nem hívott meg az esküvőjére! Ez gáz? Többi lennt!

Figyelt kérdés

Annyira nem egyszerű a dolog,mert nem magyaroszágon lesz neki hanem amerikában.Igaz én nem vagyok eleresztve pénzügyileg szóval nem vehetném meg a repjegyet.Anyámat hívta meg egyedül de az övét kifizette.Azért nem élnek rosszl mert ő is jól keres és a párja is,de nyílván nem várhatom el hogy az enyémet is fizesse,de azért rosszul esik a dolog és nem tudom eldönteni hogy a pénz miatt nem hívott meg vajon,vagy azért mert nem akart..

Nem lesz nagy esküvő és nem terveznek nagy banzájt de nem tudom kicsit furán érzem magam emiatt és nem tudom hova tenni a dolgot.

2012. szept. 28. 20:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
37%
Lehet, hogy annyira tényleg nem állnak jól (talán épp az új autó miatt) hogy állják a jegyedet. De ha pl. idősebbek már, lehet azért nem is akarnak olyan nagy felhajtást főleg Amerikában, valamint ha már kinnt él négy éve nem lehet,hogy úgy érzi már nem olyan szoros a kötelék köztetek, mint amikor még itt volt? Mennyi időnként beszéltek?
2012. szept. 28. 21:46
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tényleg csak egy kicsi esküvőt szeretnének. De a tesód számára az anyukád a fontosabb ezen az eseményen. Biztos hogy ez rosszul esik neked, de az ő esküvőjük, az ő döntésük, az ő életük. Ezt el kell fogadni. Ráadásul az út nem csak a repjegyből áll. Ott van még a vízum, a különböző illetékek. Ez már nem kis összeg, még akkor sem, ha nem keresnek rosszul.
2012. szept. 28. 21:56
 33/43 A kérdező kommentje:

ma 21:46

Hetente szoktunk beszélni 1-2 napot általában!

2012. szept. 28. 22:00
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem ellened szól. Ismerek olyan házaspárt, aki senkit sem hívott meg az esküvőjére, még a szüleiket sem, pedig jó a kapcsolatuk velük. Vittek 2 tanút, és ennyi volt. Egyedül a srác keresztanyja volt jelen az esküvőn a rokonságból, ő is csak azért, mert ő volt a közjegyző aki összeadta őket.

Mondjuk számomra is furcsa, hogy nem mondott még annyit sem neked a testvéred, hogy ne haragudj, de kis esküvőt akarunk, plusz tudjuk, hogy nincs pénzed a repülőjegyre, ezért nem hívunk meg. Vagy valamit.

2012. szept. 28. 22:02
 35/43 A kérdező kommentje:

Mondjuk számomra is furcsa, hogy nem mondott még annyit sem neked a testvéred, hogy ne haragudj, de kis esküvőt akarunk, plusz tudjuk, hogy nincs pénzed a repülőjegyre, ezért nem hívunk meg. Vagy valamit.

Hát igen!Ennyi nekem is bővel elég lett volna...nem is akartam volna többet.

2012. szept. 28. 22:05
 36/43 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljesen mindegy, hogy tud e az anyagi helyzetedről vagy sem..vagy attól hogy nekik milyen az anyagi helyzetük. A testvére vagy és természetes dolog ha meghív. Aztán lehet számítani fog arra, vagy talán tudja előre, hogy nem tudod kifizetni, de akkor is meghívott! Értesített róla, hogy eljegyezték és összeházasodnak.

Én biztos megmondanám neki, hogy "Köszönöm a meghívást, nagyon jól esett." Tudja csak meg, hogy mekkora paraszt dolog volt.

2012. szept. 28. 22:11
 37/43 anonim ***** válasza:
78%
Hozd fel a témát neki olyan értelemben hogyan tervezték az esküvött stb.Valoszinüleg kifog térnirá miért nem hivott meg.
2012. szept. 28. 22:48
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Párom nővéréék is szűk családi esküvőt tartottak, és őt nem hívták meg. :S Pedig jóban vannak és hozzátok képest kicsi a távolság, mert országon belül van a két határszél. És párom tudta is volna fizetni az utat, ha azon múlik. De úgy látszik, a szűk körűbe ő már nem fért bele. Pedig a vőlegény testvérei, akik vannak vagy hárman, mind ott voltak...

(Mondjuk végül a menyasszony szülei sem voltak ott, de az egy másik történet.)

2012. szept. 29. 00:03
 39/43 anonim ***** válasza:
93%
én simán megkérdezném a tesómat miért nem érdemlek meg legalább annyit hogy szóljon hogy férjhez megy!!!
2012. szept. 29. 10:19
 40/43 anonim ***** válasza:

Hiába vitték el itt egyesek az egészet a mennyit keres, meg drága ott az élet irányába, ez teljesen mindegy, a testvéred bunkó.

A testvéred, nem egy másod unokatesód, vagy távoli nagybácsid, ha csak a szülőket akarják, hogy jelen legyenek, akkor is mondhatta volna, hogy hé tesóm, esküvőnk lesz, de nagyon szűk, úgyhogy csak anyu jön ki rá, vagy ha meg ő nem akar neked fizetni, és tudja, hogy te meg nem tudnád megvenni(de ezt sose értettem, hogy ezt más mi alapján dönti el, hogy ne hívjuk, úgy se jönne, amúgy honnan tudja???) akkor is mondhatná, hogy ez van, és ne haragudj, de ők nem tudják megvenni, de ha meg tudod oldani szívesen látnak.

De ez, hogy azt se mondja fapapucs férjhez megyek, ez bunkóság!

2012. szept. 30. 02:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!