Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hugom nem hívott meg az esküvőjére! Ez gáz? Többi lennt!
Annyira nem egyszerű a dolog,mert nem magyaroszágon lesz neki hanem amerikában.Igaz én nem vagyok eleresztve pénzügyileg szóval nem vehetném meg a repjegyet.Anyámat hívta meg egyedül de az övét kifizette.Azért nem élnek rosszl mert ő is jól keres és a párja is,de nyílván nem várhatom el hogy az enyémet is fizesse,de azért rosszul esik a dolog és nem tudom eldönteni hogy a pénz miatt nem hívott meg vajon,vagy azért mert nem akart..
Nem lesz nagy esküvő és nem terveznek nagy banzájt de nem tudom kicsit furán érzem magam emiatt és nem tudom hova tenni a dolgot.
Most akkor mi is a gáz? Az hogy nincs egy havi fizunyi összeged?
Amúgy már rég ki kellett volna menned utána és egy év alatt annyit keresned, amivel itthon már el lehet indulni az életben.
Lehet, az lehet a probléma, hogy tudták, hogy nem tudnád, nem tudnád kifizetni a repjegyet, persze az sem megoldás, hogy nem hívtak meg, ezt bunkóságnak tartom, hiszen a testvéred.
Azt pedig nem feltétlen tudod megítélni, hogy mennyi pénzük van, attól még hogy jól keresnek egy repjegy oda-vissza 170-180 ezernél kezdődik, ha hozzáveszed az esküvő költségeit, lehet, hogy ezt már nem tudták kigazdálkodni. Ezzel nem mentegetni akartam őket.
ma 21:20
Hát ha én meg tudom!1 év alatt kipengette a vadi zsír golf árát,ami átszámólva 4 millió kb.Tudom mennyit keres mert mondta,de azt már végképpen nem fogom itt reklámozni...
ma 21:20
Figyelj ha azt mondom neked hogy havi 900 ezret keres úgy sem hiszed le nekem szóval kár a gőzért....na annak a feléből meg leet élni simán ott kint!
De ha mondjuk tudom, hogy nincs elég lóvé a jegyre, akkor is meghívom, az hogy nem tud eljönni már más probléma. Viszont maga a gesztus hiánya a fájó, hiszen a testvéremről van szó és azt se mondja, hogy hé nővérkém megházasodom, szívesen látlak, ha el tudsz jönni.
Tehát nem az a fő probléma, hogy nem fizetik ki a jegyet, hanem hogy meg sem hívtak és igen ez gáz. Ajánlok egy skype beszélgetést a húgoddal.
New York-i árakat össze sem lehet hasonlítani az itteniekkel, egy egy szobás lakás bérlése lepukkantabb területen 1000 dollárnál kezdődik (egy normálisann 1,5 szobás már 1500 körül van) és itt patkányokkal is osztoznod kell, biztosítás, tb, élelmiszer minimum kétszerese, összehasonlíthatatlanul drágább.
Egy esküvői torta is 600 dollárnál kezdődik és ez a legkisebb.
Én veled értek egyet, nem mentegetni akarom őket, de egyszerűen tényleg lehet, hogy egy repjegy már nem fér bele.
ma 21:30
Mint mondtam nekem sem az a faj hogy nem fízetik ki!Kár hogy mindnekinek ez jött le....na mindegy.
A pénzről azért kezdtem el beszélni mert tudom mennyit keres,de a férje még nála is jobban keres azt is tudom!És azt is tudom hogy ha nagyon akartak volna akkor meghívhattak volna!De mondom még egyszer nem erről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!